n8 uygulamaları hafıza kartına yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
n8 uygulamaları hafıza kartına yükleme
merhaba arkadaşlar. telefona oyun yüklerken nereye yüklemek istediğimi sormadan direk depo hafızaya yüklüyor. ben oyunları hafıza kartına yüklemek istiyorum. nasıl yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

ipkry

ipkry

Üye
Sorması gerekio yada hafıza kartını okuuodur biçimlendirip tekrar tak bakalım bide öle dene

by_oguz

by_oguz

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartını biçimlendirdim. uygulamaları yüklerken soruyor ama oyunları yüklerken sormuyor.

krono43

Üye
valla bende ne yüklesem soruyor nereye yükleyeyim die.belki hafıza kartının boyutu ile alakalıdır

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar aynı sorunu ilk etapta bende yaşadım çözüm :dışardanda oyun yada pro yükleseniz genede ovi ayarları önemli ben yaptım ordan biliom bak ovi mağazaya gir ordan hesap,yükleme tercihleri orda sana kurulum yapacağın yerler çıkar 2 bölüm halinde her ikisinide hafıza kartı yap sonra çık oviden. istediğin pro yada oyu at sana soracaktr nereye kurulcanı hafıza kartı seç ok

najanaja

najanaja

Üye
yüklediğin oyunlar eğer java ise yüklemeye başlarken bi ekran çıkar bilgileri göster de en alta in orada nereye yüklemek istediğini seçiyosun genelde orası mass memory ayarlı oluyor. eğer orada seçmezsen yükleme yeri sormaz direkt yüklenir. Diğer türlü sis ve sisx leri sorar. Bence sorunun bundan kaynaklanıyor bi dene bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt