Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 usb'den şarj ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
N8 usb'den şarj ?
Arkadaşlar akşamları eve geldiğimde şarj durumu ne olursa olsun usb kablosunu cihaza bağladığımda şarj doğal olarak devreye giriyor.Bu durum beni düşündürüyo acaba bir sıkıntı olurmu
usb den şarjı kapatmanın yolu varmı teşekkürler.
akibet2
Üye
bu bendede oluyor ama o şarj etme süresi gün içerisinde tükettiğin şarjın geri gelmesi için yani ben 10 saat sonra usb ile bağlıyorsam ve o gün çok kullanmadıysam 20 dkka sonra falan şarj etmeyi durduruyor.
byesho
Üye
şarj olmasında bir sorun yok. Çağımız teklojisinde piller dolduğu an akım almayı durdurur. Ayrıca usb bağlantı seçeneğini değiştirirsen şarj olmasını engelleyebilirsin.
Android ve Symbian ikiside var halen devam elimizden geldiğince .Esas sen markete çevirdin burayı iyide ettin .Başarılarının devamın bekliyoruz.
atakan25
Üye
iyi de hangi modu seçicem de usb den şarjı kesip nokia suite sorunsuz bağlanacak otomatik suite moduna geçiyordu sanırım
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
iyi de şarjı kapatmakta ki amaç ne ion battery de sorun olmaz
Nextman
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
İlk zamanlardaki şarj sorunu vardı konu onunla alakalı idi arkadaşlar battery ile sorun olmayacağını bende biliyorum sanırım konu hortladı modlar kilitleyebilirse sevinirim