N8 Usb şarj hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
N8 Usb şarj hakkında
Arkadaşlar teli usb ile pc ye bağladığımda şarj kısmında herhangi bir hareketlilik olmuyor telefonumun şarj olduğundan emin değilim yardım..?

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
USB girişinin yanında ufak bi ışık war yanıyorsa şarj oluyor demektir !!!

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
olaydaki saçmalığa bak teli pc ye bağlıyordum şarj olmuyordu şimdi taktım şarj oluyor :S :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
:D en azından sorunun çözüldü :D

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
aynen eyv. ama anlamadım pc suite giriyodum şarj falan yoktu mesajı gönderdim bağladım şarj oluyor dedi :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ewt bazen bnde de oluor takiorm sarj etmior bazn takiorm sarj edior anlamadim bnde :D

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
daha dün aldım ben gayet güzel cihaz her ihtiyacı karşılar cinsten

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
ne oyunlar var cihazında şuan

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
angry birds attım bi :D ya bi de kapalıyken güncellemeden sonra şarj ettiğimde beyaz nokia ekranıyla şarj ediyor daha öncesinde düz siyah bi ekrandı nedeni ne olabilir?

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
arkadaşlar paylaşmış Assasin creed spıder men signed leri war sorunsuz yükleyebilirsin

mhmtcbn06

Üye
beyler biliyorum yeri değil ama:S bende bugün n8 aldım bin tlye :) fakat şarjı henüzbitmedi usb den takıp pcden bişeyler atıcaktım baktım şarj oluor yazısı çıkına hemen söktüm ettirmeden çünkü bitip öyle etmek istiyorum. usb den şarj kapatma die bişey varmı

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
beyler biliyorum yeri değil ama:S bende bugün n8 aldım bin tlye :) fakat şarjı henüzbitmedi usb den takıp pcden bişeyler atıcaktım baktım şarj oluor yazısı çıkına hemen söktüm ettirmeden çünkü bitip öyle etmek istiyorum. usb den şarj kapatma die bişey varmı

usbden sarj kapatma diye bisey yoktur korkma teline bise olmaz bunlar yeni teknolji eskilerde kaldi o :) bzim tellerin bataryasi lithuim batarya :oke: 4-5 dis varken sarj etsen bile bisey olmaz

Uruloki

Uruloki

Üye
iken bile taksan bişe olmaz yok 16 saat şarj olayı da yalan yeni nesilde

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evet 16 saat olayi yok eski tellerde kaldi o

n8 icin 3-4 saat sarj et yeter :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt