n8 türkçe dil yapma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
n8 türkçe dil yapma
arkadaşlar bir tane cihaz var n8 rusya varyant olduğu için türkçe dil desteği yok.
ben bunu nasıl türkçe yapabilirim?
türkiye varyantı flaşlamaya çalıştığımda olmuyor allah rızası için acil bakar mısınız?​
konuyu iki yerde açtığım için özür dilerim tam olarak karar vermediğim için açtım nerden çözüm bulunursa diğeri silinebilir.

ANIL

ANIL

Admin
Türkçe dosyalarla flash atabiliyor olmalısın :hmmm

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe dosyalarla flash atabiliyor olmalısın :hmmm
flash işlemi başlamıyor cihaz test mode kalıyor normal yine açılıyor arabistandan gelme fakat rusya varyantı yüklendi ovi suitele ne yapayım ?

- - - Eklendi - - -

flash işlemi başlamıyor cihaz test mode kalıyor normal yine açılıyor arabistandan gelme fakat rusya varyantı yüklendi ovi suitele ne yapayım ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Değişik çok da para tutar bu dur biri vardı ilgilenen nicki h ile başlıyodu unuttum çok iyi anlıyoda araştır işte biraz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yüklemeye çalıştığın sürüm cihazdaki sürümden düşük olmamalı,ya aynı versiyon yada daha üstü olmalı

- - - Eklendi - - -

Değişik çok da para tutar bu dur biri vardı ilgilenen nicki h ile başlıyodu unuttum çok iyi anlıyoda araştır işte biraz
hizan danmı bahsediyorsun acaba

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yüklemeye çalıştığın sürüm cihazdaki sürümden düşük olmamalı,ya aynı versiyon yada daha üstü olmalı

- - - Eklendi - - -

hizan danmı bahsediyorsun acaba

evet evet supersin noldu sordunmu ona

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yok ben hizana bişiy sormadım da,flash atmayı biliyorsa kişi ,naviden tr dosyaları indirecek ve flash atacak,dediğim gibi cihazda yüklü olan sürümden düşük olmaması kaydıyla

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Yok ben hizana bişiy sormadım da,flash atmayı biliyorsa kişi ,naviden tr dosyaları indirecek ve flash atacak,dediğim gibi cihazda yüklü olan sürümden düşük olmaması kaydıyla

konuyu acan arkadastan eser yok

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kusura bakmayın dün o kadar bekledim sabah işe geldiğim için yatmak zorunda kaldım. telefonu normal şekilde güncelledim rusyadan geldiğini bilmiyordum. bi açıldı arapça rusya varyantı ama arabistan alınmış. neyse dedim türkiye varyantı flash atayım bu seferde hiç bi şekilde flash başlamıyor test mod diyo. phonex de failed failed veriyo kalıyo cihazda normal şekilde açılıyo.
şimdi bi ara yapıyorduk dil dosyası için naviden aldığımız bi dosyayı değiştirip flashlıyorduk nasıldı o?
ikincisi 25.8 olanın türkçe versiyonunu göremedim navide hangisini yüklemem gerekiyo?
veya sizin önerileriniz nedir.

- - - Eklendi - - -

konuyu acan arkadastan eser yok
arkadaşlar kusura bakmayın dün o kadar bekledim sabah işe geldiğim için yatmak zorunda kaldım. telefonu normal şekilde güncelledim rusyadan geldiğini bilmiyordum. bi açıldı arapça rusya varyantı ama arabistan alınmış. neyse dedim türkiye varyantı flash atayım bu seferde hiç bi şekilde flash başlamıyor test mod diyo. phonex de failed failed veriyo kalıyo cihazda normal şekilde açılıyo.
şimdi bi ara yapıyorduk dil dosyası için naviden aldığımız bi dosyayı değiştirip flashlıyorduk nasıldı o?
ikincisi 25.8 olanın türkçe versiyonunu göremedim navide hangisini yüklemem gerekiyo?

- - - Eklendi - - -

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Dedigim gibi hizan a pm at ben anlamiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt