N8 titreşim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
N8 titreşim
arkadaşlar herşey normaldi açılışta titremek falan aramalarda falan hiç aklıma gelmedi ama sabah telefonu açarken titremediğini farkettim arama geldiğindede titremiyor neden böle oldu durduk yere ne yapmam lazım ?? :hmmm

esatgelmedi

Üye
güç tasarruf modunda olabilirsin bu modda iken titreşimi kapatır. bi kontrol et. istersen.

3onur5

3onur5

Üye
şarjdaysa titremez veya güç tasarrufundaysa

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
hayır arkadaşlar her türlü denedim güç tasarrufunu kapattım falan ama halen aynı durduk yere oldu :hmmm

muratcan1905

Üye
menü- ayarlar- tercihler- istediğini seç kişiselleştir de orada dokunmatik ekran titreşimi var orada kapalı yazıyorsa onu seviye 1 2 3 falan yap düzelmesi lazım

• Beğen
Tepkiler: filozofurkan
cabal21

cabal21

Üye
fabrika ayarlarını son çare olarak dene. bazen oluyor titreşim yapmıyor bir kaça kere benim başıma geldi tuş kilidi yaparken titremediğini fark ettim.

slmrt

slmrt

Üye
aynı sorunu bugün bende yaşıyorum :(

kaan01996

kaan01996

Üye
Yardım edin telefon hiç titremiyor titreşim sesi var ama titreme yok :(

Symbianist

Symbianist

Üye
Titreşim teknik bir arızadır. Eğer dedikleri gibi fabrika ayarlarına dönünce de devam ediyorsa servise verin. Garanti yoksa da 3 kağıtci olmayan bir yere en fazla 15-20 tlye yaptırılir bence.

hzl0106

Üye
bence bi telefon ayarlarına göz at

fikret3968

fikret3968

Üye
bendede aynı sorun olmaya başladı hayırdır ya

hasan356

hasan356

Üye
Telefona format attım yeniden yükledim tercihlerden titreşimli bildirim açık dedim herşey normal gelen aramlarda falan tel titriyodu tuş ları kitlerken tel titremiyodu fakat bir kaç oyun yükledim güncelleme yaptım sonra tuş kilidini hem kitlerken hemde açarken tel titriyo titreşimli bilirimi kapalı hale getirncede gelen aramalarda ve tuş kitlerken tel titremiyo nasıl eski ayara döner...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt