n8 - Tema

Sponsorlu Bağlantılar

serhatoktar

serhatoktar

Üye
    Konu Sahibi
n8 - Tema
Arkadaşlar ben daha demin nokia nın orjibal dark temasını sectim arka ekran anismayonun derveye soktum...anismasyon neye göre değişiyor diye düşünürken sensore parmagımı koyunca animasyonun gittikce azaldıgını gordum ..Bi denermisiniz sizdede öle oluyormu ??

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

balkonkusu

balkonkusu

Üye
hangi sensöre ? sensör nerde

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Arkadaşlar ben daha demin nokia nın orjibal dark temasını sectim arka ekran anismayonun derveye soktum...anismasyon neye göre değişiyor diye düşünürken sensore parmagımı koyunca animasyonun gittikce azaldıgını gordum ..Bi denermisiniz sizdede öle oluyormu ??

Ne demek istediğni anlamadım biraz daha açarsan yardımcı olabiliriz !!!

serhatoktar

serhatoktar

Üye
    Konu Sahibi
nokianın dark temasını aktif yaptım.yaptıktan sonra arka plan animasyonun devreye soktum...sonra yakınlık sensorune parmagımı dayayınca hareketli animasyonun küçüldügün gordum bi deneyin.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bende nokianın dark temasını aktif yaptım resimlerden birini büyültmek istedim ama resim aksine küçüldü bunu demek istediysen bendede oluyor :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bnde olmadi veya yapamadim + hem ekranin sol ustte diorsun hemde kameranin yannda diorsun kameranin yani sag oluor :box

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Anladım ne demek istediğini n8 in ön kamerasının yanında sensör war çok işiklı bi ortamda ekran canlılığı artıyor ortalık karardıkça ekran parlaklığı azalıyor parmağını koyuncada arkadaş ekran soldu diyor !!!

--------------- Ekleme ---------------

ekrandaki saol üstte kameranın yanında yakınlık sensoru

ön kameranın yanındaki yakınlık sensörü değilki ben öyle biliyorum yada

marsoy

marsoy

Üye
o ışığa duyarlı sensör temayla ilgisi yokki arkadaşım

serhatoktar

serhatoktar

Üye
    Konu Sahibi
kaemranın solunda işte yanlıs yazmısım ama cidden onu kapatınca ekrandaki hareketli arka planda biraz küçülme oluyor...

ozggurr

ozggurr

Üye
kısacası bi değişiklik oluor

O isik sensoru, Nokia N8 gucten tasarruf etmek icin karanlik ortamda ekran parlakligini otomatik azaltir, aydinlik ortamda artirir. Bundan kaynaklanan bir sey dedigin...

Bu arada firsay bu firsat benim cok begendigim bir theme (animasyonlu degildir ama siyah telefonlar icin cok iyi):

[alikan]

[alikan]

Üye
N8 için animasyonlu tema var mı ya :s

ozggurr

ozggurr

Üye
[alikan];3135020' Alıntı:
N8 için animasyonlu tema var mı ya :s

Nokia N8 orjinal

Blue
Dark
Green
Orange

temalari animasyonludur, bunun haricinde bildigim animasyonlu theme yok.

Bilen varsa ve paylasirsa memnun oluruz. :)

BOZO671

Üye
O isik sensoru, Nokia N8 gucten tasarruf etmek icin karanlik ortamda ekran parlakligini otomatik azaltir, aydinlik ortamda artirir. Bundan kaynaklanan bir sey dedigin...

Bu arada firsay bu firsat benim cok begendigim bir theme (animasyonlu degildir ama siyah telefonlar icin cok iyi):

telefonum siyah olduğu için temayı merak ettim,indirmek istedim fakat site üyelik istedi,ingilizcem olmasına rağmen üye olamadım,soruları birebir doğru cevapladığımdan emin olmama rağmen yanlış cevapladınız diye hata veriyo :hmmm rica etsem temayı buraya ekleyebilirmisiniz.

[alikan]

[alikan]

Üye
Nokia N8 orjinal

Blue
Dark
Green
Orange

temalari animasyonludur, bunun haricinde bildigim animasyonlu theme yok.

Bilen varsa ve paylasirsa memnun oluruz. :)

Ha yok benim animasyon derken kastettiğim şey hareketli masa üstü yada ev ekranı diyim öyle bir şey sandım bir an animasyonlu tema deyince. Böyle hareketli flash masa üstü ekran koruyucular var mı N8 için hani en genel örnek akvaryum görüntüsü içinde balıklar yüzer hava kabarcıkları filan sonra bi deniz kızı filan çıkar belki bahtımıza :) öyle birşey sandımda var mı ki acaba öyle bi duvar kağıdı tarzı bir şey.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
evet ya sitede hata veriyor hep

BOZO671

Üye
konuyu hortlartma zamanı gelmiş benceee

Üst Alt