n8 Tema ile ilgili bir sorum olucak? Yardım edermisinz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mentalite

mentalite

Üye
    Konu Sahibi
n8 Tema ile ilgili bir sorum olucak? Yardım edermisinz ?
Arkadaşlar Az once Sexy girl temasını indirdim ancak Yazı stili normal kaldı.. yazı stilini nasıl degıstırıcem.. Font olayını cozemedım : / ordaki yazı stilini kullanmak ıstıyorum.. yardımcı olursanız sevinirim..

--------------- Ekleme ---------------

ya konuyu actım bi bakan bile yok : /

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
arkadasim bazi temlarda yazi stili degsir bazilarnda degsmez.. illa degscek die birsey yok :)

mentalite

mentalite

Üye
    Konu Sahibi
temayı gordugum konuda önizleme resminde degısıktı yazı stili.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
telinde sorun olablir mi ? temayi degistirip yenden baslatr misin? tkrar dne sonra temani

mentalite

mentalite

Üye
    Konu Sahibi
şimdi dediğinizi denicem.. peki Birşey sorucam eminmisiniz temada gösterilen fontu hıcbır ıslem gerektırmeden telefonun uyguladıgına.. ek olarak hiç bir şey yapmama gerek olmadıgına ?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yok kardesm eminim hicbirsey ypmana grek yok tema kendi degstirir mrk etme dedgimi yapin siz :)

mentalite

mentalite

Üye
    Konu Sahibi
ilk başta ilgilendiğinz için tesekkur ederım.. dedıgınızı az once yaptım.. ama sonuc aynı : /

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
biseydegil dostm mrk etme ozman temada skinti var..hla kafanda soru isarti varsa temanin linkini ver indrym bnde kndi telmde denym :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
telefona attim yanliz temanin onizlemesini goreblir miyim??

yazi stli nasldi yani resimde onu gormk istiorm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
baktim .. yok kardesm ya bnde telme ykledim eskileri gbi yazi stili degsmedi mrk etme demkki resmdeki gbi degilmis

mentalite

mentalite

Üye
    Konu Sahibi
hmm anladım tekrar tesekkur ederım .. kafamdaki soru işaretleri gitti tek tek ..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
onemli degil dostm rhat ol telmzde skinti yok resmdeki gbi degil tema sdce :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt