n8 telefonun açılması hatalı satıcınızla görüşün

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
n8 telefonun açılması hatalı satıcınızla görüşün
bugün nokia shopta sorunlar sebebiyle belle yüklettim 3 saat hiç sorun yaratmadi şimdi telefon açildiktan 15 saniye sonra bu uyariyi veriyor kapatip açiyorum sonuç ayni sizce neden kaynaklaniyordur

cyber

cyber

Üye
aynı sorun bendede oldu hard çekip flash at telefona

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
bilsem nokia shop a gitmezdim ztn yükletmeye :=)

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
o zaman ya öğren yada bidaha nokia shopa git :)

catdog136

catdog136

Üye
Uygulamalardan, ya format atın yada telefonu açtığınız andan itibaren 2–3 dakika telefona dokunmayacaksın :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Uygulamalardan, ya format atın yada telefonu açtığınız andan itibaren 2–3 dakika telefona dokunmayacaksın :D

katılıyorum aynı sorun bende aylaydır var özellikle spb shell yükledikten sonra basladı ve spb acıkken tel kapanırsa yapıyo acılışta otomatik baslayan uygulamalar ram i sıkıştırıyo ben çözümü şöyle buldum tel kapalıyken açna düğmesine üç kere titreyene kadar basılı tutuyorum sonra bi on saniye bekledikten sonra açıyorum herşey normale dönüyo

hakan_710

hakan_710

Üye
katılıyorum aynı sorun bende aylaydır var özellikle spb shell yükledikten sonra basladı ve spb acıkken tel kapanırsa yapıyo acılışta otomatik baslayan uygulamalar ram i sıkıştırıyo ben çözümü şöyle buldum tel kapalıyken açna düğmesine üç kere titreyene kadar basılı tutuyorum sonra bi on saniye bekledikten sonra açıyorum herşey normale dönüyo

arkadaşlar böyle çile çekilir mi? Telefona hard format atın sonra belle yi tekrar kurun. Kurduktan sonra oviden eski yedeklerinızi falan geri yüklemeyin (çok istiyosaniz sadece rehber i geri yükleyebilirsiniz) sorununuzun giderileceğini tahmin ediyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaşlar böyle çile çekilir mi? Telefona hard format atın sonra belle yi tekrar kurun. Kurduktan sonra oviden eski yedeklerinızi falan geri yüklemeyin (çok istiyosaniz sadece rehber i geri yükleyebilirsiniz) sorununuzun giderileceğini tahmin ediyorum.

kardeşim öncelikle hoşgeldin konuya gelince ilk basıma geldiğinde dediğğin gibi yaptım düzeldi ama fazla sürmüyo tekrar yapmaya basladı bi ara tel format bagımlısı olmuştu

emperor723

Üye
merhaba aynı sorun bendede oldu bir sabah uyandım satıcınızla görüşünüz dedi.bende başka tlf sim kartı taktım maksat arama yapmak için baktım diğer tlfda acıldı ama sim hatası verdi hemen bayiye gidip yeni sim kart cıkartım.tlf taktım acıldı bende ki sorun böyle cözüldü umarım işine yarar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt