N8 telefonumda yaşadığım sorunlar..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugurozgenc

ugurozgenc

Üye
    Konu Sahibi
N8 telefonumda yaşadığım sorunlar..
Nokia N8 Telefonumda yaşadığım sorunlar.1 -Günde bir kaç kez kapanıp açılıyor reset atıyor.2 - Ekranda 3.5 G yazıyorken internete bağlanmıyor bağlantıyı EDGE seçince bağlanıyor sonra tekrar 3.5 G olunca normal çalışıyor.3 - Bazen kapanıyor hiç açılmıyor (şarjı dolu olduğu halde) Kendi şarj cihazını taksan bile tanımıyor USB kablosunu takınca yanda ışık yanıyor ve tekrar açılmaya başlıyor.4 - Arama geldiğinde telefon kilitleniyor cevap veremiyorum. Çalıyor ekrana dokunuyorum açılmıyor.5 - Kendi kendine telefonun tercihi değişiyor. Bir bakıyorum 5-6 cevapsız arama nasıl duymadım diye düşünürken telefonun sessize geçtiğini fark ediyorum.6 - Sensör ayarlarından arama ve alarmı aktif ettiğim halde alarm çaldığında telefonu ters çevirince ertelemiyor. Gelen aramayı sessize almıyor.7 -Telefonda oyun, müzik ve interneti pek sık kullanmıyorum kullanmaya çalıştığımda biraz zorlansa resetliyor kendini.8 -Şarjı tek çizgi kaldığında yukarıdaki problemlerden bir kaçını mutlaka yapıyor şarjı dolu iken daha stabil çalışıyor.9 - Mail ayarlarımı ve güncellemelerimi yarım saatte bir yapacak şekilde ayarladım fakat bazen hiç güncellemiyor saatler sonra aklına eserse güncelliyor.10 - Yazılım sürümü PR1.0 iken bukadar sorun yoktu. Sadece haftada bir kaç kez resetliyordu kendini oda çok zorlanırsa. PR1.1 güncellemesinden sonra telefonluktan çıktı benim kabusum oldu tam arama yapacağım anda kapanıyor açılıyor çekmiyor.11 - PR1.2 güncellemesinden sonra telefon düzelecek diye düşünürken telefon kapandı birdaha açılmadı ve artık serviste ..... Devamını bilmiyoruz...

eaagent

eaagent

Üye
kardeş çok varmış sende bi garantiye falan başvur istersen ben daha yeni elime aldım ama şmdilik bu kadar çok bişey görmedim

Starsley

Arkadaşa katılıyorum. Servise gönder bence.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
arkadaşım şans meselesi galiba biraz ya
birkere bile reset atmadı telefonum :D
internete girmemezlik etti ama o da bnm sorunum yanlızca wlan olarak ayarlamışım bide konu açtım burada utanıyorum burada :D

pcwolf

pcwolf

Üye
kardeş çok varmış sende bi garantiye falan başvur istersen ben daha yeni elime aldım ama şmdilik bu kadar çok bişey görmedim

Hani bana alacaktın, kendine almışsın oldu mu şimdi:ehe
Hayırlı olsun, deneme amaçlı arkadaştan almadıysan:)

muratcan1905

Üye
1. fazla ilerlemeden servise ver derim benimkide öyleydi günde 3 4 kez reset atıyordu sonra sonsuz döngüye girdi ama o servisten aldığımdan beri reset yok
2 ve 3 e hiç rastlamadım.
4. 2 kere banada oldu ama 3 5 saniye içinde ekran açıldı tıklayabildim yani hiç tıklayamadan kalma olmadı.
5. bununla ilgili bir program falan yükleydiysen o bozmuştur belki.
6. bunu yapması için telefonun ekranını yere doğru tutman lazım yani telefonun arkası havaya bakacak ekran kısmı yere bakacak.
7. 1. şıkta dediğimle aynı şey

servise vermişsin sanırım en iyisini yapmışsın hataları var n8in ama seninkinde sanki hepsi toplanmış gibi en azından reset sorunu %90 çözülür diye tahmin ediyorum.
ama servisten almak için sanırım benim gibi 3 4 hafta beklersin.

eaagent

eaagent

Üye
Hani bana alacaktın, kendine almışsın oldu mu şimdi:ehe
Hayırlı olsun, deneme amaçlı arkadaştan almadıysan:)

yok arkadaşım bi abim oyun yüklemem için verdi bi süreliğine :D wave de oyun oynarken gördüde :D yoksa hayyatta :no::D
:d:

ugurozgenc

ugurozgenc

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler çevaplar için bakalım servis nekadar zaman da gönderecek...

hoss

hoss

Üye
cihaz servislik olmuş geçmiş olsun arkadaşım

ugurozgenc

ugurozgenc

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah bide aynı sorunları nokia türkiyeye mail atsam mı acaba ama haberleri vardır bukadar sorun çıktığından da işlerine gelmediğinden duymazdan geliyorlardır.
cihaz servislik olmuş geçmiş olsun arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt