ugurozgenc
Üye
N8 telefonumda yaşadığım sorunlar..
Nokia N8 Telefonumda yaşadığım sorunlar.1 -Günde bir kaç kez kapanıp açılıyor reset atıyor.2 - Ekranda 3.5 G yazıyorken internete bağlanmıyor bağlantıyı EDGE seçince bağlanıyor sonra tekrar 3.5 G olunca normal çalışıyor.3 - Bazen kapanıyor hiç açılmıyor (şarjı dolu olduğu halde) Kendi şarj cihazını taksan bile tanımıyor USB kablosunu takınca yanda ışık yanıyor ve tekrar açılmaya başlıyor.4 - Arama geldiğinde telefon kilitleniyor cevap veremiyorum. Çalıyor ekrana dokunuyorum açılmıyor.5 - Kendi kendine telefonun tercihi değişiyor. Bir bakıyorum 5-6 cevapsız arama nasıl duymadım diye düşünürken telefonun sessize geçtiğini fark ediyorum.6 - Sensör ayarlarından arama ve alarmı aktif ettiğim halde alarm çaldığında telefonu ters çevirince ertelemiyor. Gelen aramayı sessize almıyor.7 -Telefonda oyun, müzik ve interneti pek sık kullanmıyorum kullanmaya çalıştığımda biraz zorlansa resetliyor kendini.8 -Şarjı tek çizgi kaldığında yukarıdaki problemlerden bir kaçını mutlaka yapıyor şarjı dolu iken daha stabil çalışıyor.9 - Mail ayarlarımı ve güncellemelerimi yarım saatte bir yapacak şekilde ayarladım fakat bazen hiç güncellemiyor saatler sonra aklına eserse güncelliyor.10 - Yazılım sürümü PR1.0 iken bukadar sorun yoktu. Sadece haftada bir kaç kez resetliyordu kendini oda çok zorlanırsa. PR1.1 güncellemesinden sonra telefonluktan çıktı benim kabusum oldu tam arama yapacağım anda kapanıyor açılıyor çekmiyor.11 - PR1.2 güncellemesinden sonra telefon düzelecek diye düşünürken telefon kapandı birdaha açılmadı ve artık serviste ..... Devamını bilmiyoruz...