n8 telefonum öldü gelin kurtaralım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
n8 telefonum öldü gelin kurtaralım
evet arkadaşlar bilindiği üzre ben kurtuluş belleden madness belleye geçerken telefon dead oldu daha da açılmadı. 3 gün önce servise verdiydim ama aradılar yapamadık gel al dediler.

arkadaşlar kurtuluş belleden madness belleye geçerken öldü. klurtarmak için nasıl dead flash atmam gerek lütfen adım adım açıklayın telefonum yokken üşüyorum resmen ya. lütfen kavuşturun bizi birbirimize

acil yardım bekliyom 4 gözleeeeeeeee

hizan

hizan

Üye
s.a arkadaşım özel msj larını sil sana msj atamıyorum.

----------Eklendi @ 18:32:57 ---------- Yazıldı @ 18:30:15 ----------

dadaş okuyonmu senin teli kurtarmak istiyorsan özel msj ları sil sana pm atacağım.

hakan_710

hakan_710

Üye
evet arkadaşlar bilindiği üzre ben kurtuluş belleden madness belleye geçerken telefon dead oldu daha da açılmadı. 3 gün önce servise verdiydim ama aradılar yapamadık gel al dediler.

arkadaşlar kurtuluş belleden madness belleye geçerken öldü. klurtarmak için nasıl dead flash atmam gerek lütfen adım adım açıklayın telefonum yokken üşüyorum resmen ya. lütfen kavuşturun bizi birbirimize

acil yardım bekliyom 4 gözleeeeeeeee
geçmiş olsun arkadaşım o deil de, yapamadık gel al da ne demek nasıl bi servismiş o bi de servise verirken cfw atarken mi oldu dedin acaba belki o yüzden hiç uğraşmamıştırlar.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html bu konuya bi bak yapamazsan yardımcı olmaya çalışırım

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim

hizan

hizan

Üye
adam dalga geçiyor galiba yaa cvb bile yazmıyor yardımcı olalım teli kurtaralım.

----------Eklendi @ 18:50:37 ---------- Yazıldı @ 18:43:35 ----------

özeline baktın mı.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
abi mesajlar gelio faceten oyuzden yetişemedim
sağolun

----------Eklendi @ 19:09:36 ---------- Yazıldı @ 19:08:38 ----------

vala sakarya nokia servisiydi ben evkurdan aldığım için garanti dışı kalıo 30 tl para alcaktı yapsaydı ama yapamadık istanbula gnderelim didiler bende geri aldım teli

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
hizan burda mısın cevap ver pls

----------Eklendi @ 22:54:54 ---------- Yazıldı @ 21:55:28 ----------

arkadaşlar hadi yardım edin lütfen yaaaaaaa

hizan

hizan

Üye
hizan burda mısın cevap ver pls

----------Eklendi @ 22:54:54 ---------- Yazıldı @ 21:55:28 ----------

arkadaşlar hadi yardım edin lütfen yaaaaaaa

yaa kusura bakma dün akşam elektrik kesildi. 3 saat sonra geldi.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
beyler sorun cozuldu mu ? hızan?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
telefonu yıkayıp kefenledi galiba . Sorun çözüldü ise insan bir cevap yazar.

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
kusura bkmayn net paketm doldu o yuzdn mesaj atamadm. Kendi kendime 11.5e döndum actm tlfnu we ovi suite ile 22.14e guncelledm. $imdlik annada kalsam diyorum cunku tirsiyorm tekrar kapanir die. Bisey sorcm belle hangi guncellemeyi tawsiye ediosunuz? Madness, kurtlus40 veya. . ?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
cewap yok mu?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kurtulus40 kardesım kesınlıkle

serinaga

serinaga

Üye
Ehhhh be kardiş açıklanmadın halen galiba ...

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
kurtulus 40 biraz yoruyo insani kullanirken mukemmel ama yoruo. Diger surum belle kullananlar ne dio acep?

----------Eklendi @ 01:11:04 ---------- Yazıldı @ 01:10:07 ----------

madness we ivo kullananlar dusuncelerini yazabilirler mi acaba?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yoruyor derken kastınız nedır acaba anlamadım? ne yonden yoruyor?

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
    Konu Sahibi
mesela mesaj ikonuna tiklaynca dogrudan gelen kutusuna girio. Klasorleri gormek icin secenekler klasorleri gostr dio. Bu teferruattr. Menude bisuru sey war sosyal ofis webtw o bu bunlar silinmioda tasinmio da. Keske care olsa buna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt