N8 Telefonu olanlar ve N8 hakkında bilgisi olanlar !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
N8 Telefonu olanlar ve N8 hakkında bilgisi olanlar !!!
N8 telefon almayı düşünüyorum..Bu konuda kamerasının ve navigasyonunun üst düzey olması beni bu telefona yöneltti..Sizin görüşlerinizi alabilir miyim N8 hakkında..İyi yönleri ve kötü yönleri tabi ki .. Eğer bildiğiniz Max. 1000 TL lik navigasyonu ve kamerası iyi olan telefon varsa önerirseniz sevinirim .. TEŞEKKÜRLER TEKRAR ..

atoubo

atoubo

Üye
ilk çıktığında almıştım ve uzun süre kullandım. Gerek kamerası ve gerek navigasyonu gerçekten süper bi cihaz tasarımda çok iyi extra özellikleri de war. şahsen ben tvye bağlayıp çok angry birds oynamıştım. Tavsiye ederim ama 1000 lira verme git 2. el temiz bi telefon bul onu al 500 e rahat bulursunnn

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
ben kullanıyom çok güzel .kamerası belli zaten söylemeye gerek yok :) 16gb dahili hafızası var navigasyonu iyi bence al

SamiMaMi

Üye
ben satmayı düşünüyorum açtığım konuya bakarsan bulursum.mobilim şuan k.bakma kardeş.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş telefonda donma ve benzeri şeyler oluyor mu.. Bir de nereden aldın acaba.. Yan büyük mağazalardan almam şart mı..?*

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bir bucuk yil kullandim n8 i. Kamera ve navigasyon ariyorsan bu fiyata daha iyisi yok. Son belle guncellemesinden sonra donma reset takilma hicbirini yasamadim. Eger internete cok giriyorsan sarji bir gun anca yeter ama normal kullanimda iki gunu cok rahat bulur. 15 gun oluyor sattim 600tl ye.

franzliszt

franzliszt

Üye
1000 lira vereceksen n8 için geç artık bekle yeni modellere yatırım yap model eskidi ve yeniye yönelmeleni tavsiye ederim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1000 lira vereceksen n8 için geç artık bekle yeni modellere yatırım yap model eskidi ve yeniye yönelmeleni tavsiye ederim

Haklisin ama bin tl ye yine de kamera ve navigasyon yonunden arkadasi memnun edicek cihaz gelecegini sanmiyorum.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
1000 TL sınırı içinde kamerası N8'den iyi olan telefon bildiğim kadarıyla yok ama her şey kamera değil dostum :) İşletim sistemi önceliğin olmalı bence :oke:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
senin icin kamera ve navigasyon onemliyse gercekten de super bir telefon. ama kotu yanlari da var. senin icin ne kadar onemli bilmiyorum ama islemcisi zayif.
tabii bu kamera ve navigasyonu etkilemez.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınız çok teşekkürler dediğiniz gibi kamera ve navigasyon önemli şehir dışına çıkacağım bu yüzden. aslında bunlar benim için önemli olmasaydı galaxy s alırdım .

atakan25

atakan25

Üye
ikinci el al bence o para ona bu zamandan sonra verilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt