n8 telefon hafızası 30 mb'ın altına düştü nasıl arttırabilirm bir yardım lütfen:s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
n8 telefon hafızası 30 mb'ın altına düştü nasıl arttırabilirm bir yardım lütfen:s
arkadaşlar telefonda 50'ye yakın program var ve hepsi depo hafızasına kurulu ancak buna rağmen 254 mb olan telefon hafızası 30 mb'ın altına düştü bunu nasıl arttırabilirim birisi yardım etsin:s reset atmak istemiyorum uygulamalardan dolayı:s

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
teLefonunu OVI SUITE kuLLanarak senkronize et.. uyguLamaLarı rehberi faLanı fiLanı sonra bas formatı.. formattan sonra tekrar ovi suite iLe bagLan senkronize işLemini tekrarLa uyguLamaLarın tekrar teLefonunda oLur en iyi yöntemdir bende hep bu yöntemi kuLLanırım.. ama senkronize işLemi uzun sürer yarım saat buLur beLki daha fazLa cunku 50 uyguLama diyorsun.. benim önerim odur.. nasıL yapıLacagını biLmiyorsan mesaj at team wiever üzerinden ben sana yardım ederim kardeşim..

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
teLefonunu OVI SUITE kuLLanarak senkronize et.. uyguLamaLarı rehberi faLanı fiLanı sonra bas formatı.. formattan sonra tekrar ovi suite iLe bagLan senkronize işLemini tekrarLa uyguLamaLarın tekrar teLefonunda oLur en iyi yöntemdir bende hep bu yöntemi kuLLanırım.. ama senkronize işLemi uzun sürer yarım saat buLur beLki daha fazLa cunku 50 uyguLama diyorsun.. benim önerim odur.. nasıL yapıLacagını biLmiyorsan mesaj at team wiever üzerinden ben sana yardım ederim kardeşim..

önerin için teşekkürler eve gidince dediğini yapacağım yapmayı biliyorum :) peki bu hafızanın bu kadar azalmasının nedeni ne olabilir?

candost38tr

candost38tr

Üye
programları hafıza kartına atınca iş bitmiyor çalışabilmesi ıcın telefon hafızasına parçalar kurulur o yüzden hafıza doluyor

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
Hmm anladım teşekkürler. Bir sorum daha olacak bu mağazayı haritayı falan depo hafızasına kurmanın bi yolu var mı?

candost38tr

candost38tr

Üye
çalışması ıcın gereken parçalar yine telefona haritalar ise zaten depo hafızasına yükleniyor E-cities klasorunde

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
Hmm doğru peki mağaza falan? Onları depo hafızaya kurmanın bir yolu yok mü?

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
kullanıyorum bu programı telefon hafızasından bi şey gitmiyor her seferinde 18 19 mb e/ hafızasından bi şeyler buluyor

asigsasi

asigsasi

Üye
c de müzik video resim felan olmasın

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
yok yaa aramadığım şey kalmadı bulamıyorum:S acaba n8 kullanıp 50 kadar program olan arkadaşların hafızası ne durumda?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok yaa aramadığım şey kalmadı bulamıyorum:S acaba n8 kullanıp 50 kadar program olan arkadaşların hafızası ne durumda?

microsof apps yüklediysen boşuna 50 mb yer kaplamış oluyor kaldırsan bile o 50 mblık alan geri gelmiyor soft format atmadan.

danismaz61

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];4660511' Alıntı:

microsof apps yüklediysen boşuna 50 mb yer kaplamış oluyor kaldırsan bile o 50 mblık alan geri gelmiyor soft format atmadan.

sanırım dediğin gibi bir şey mevcuttu telefonda çünkü girmediğim dosya kalmadı herhangibir dosya yoktu yer kaplayan format attım bende yine aynı programları yükledim yine 50 60 prog var ama bu sefer hafızada 150 mb boş yer gözüküyor 120 mb bir fark var sorun formatla çözüldü teşekkürler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sanırım dediğin gibi bir şey mevcuttu telefonda çünkü girmediğim dosya kalmadı herhangibir dosya yoktu yer kaplayan format attım bende yine aynı programları yükledim yine 50 60 prog var ama bu sefer hafızada 150 mb boş yer gözüküyor 120 mb bir fark var sorun formatla çözüldü teşekkürler.

eyvallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt