N8 takılma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
N8 takılma
Arkadaşlar orjinal belle yüklü telefonumda suiteden güncelledim. Uygulamar adında klasör açtım ve içinde 33 tane kendi uygulamaları var ve klasörde aşağı doğru kaydırdığımda tek seferlik bir takılma oluyor. Bu sizde de böyle midir? Ne yapmam gerekir acaba? Teşekkürler...

matchless

matchless

Üye
bendede uygulamalar klasorunde bu oluyor bırkere tam aşşagı ınene kadar takılma oluyor ama ındıkden sonra menunun en ustune ve en altına yenıden kaydırdıgın zaman ekranı donma olmuyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işlem kaydını 1 gün yap ve ajandayı gün görùnümüne alın

matchless

matchless

Üye
deneyelım

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yine aynı bende ilk seferde hep aynı

matchless

matchless

Üye
arkadasın dedıgı yıne faydalı bıseydır arama kaydı hafızayı doldurur hızlanmasında yardımcı olur ama menu ıle bı baglantısı varmıdır bılmıyorum

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
soft format işe yarar mı acaba?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
atarsan bu kezde açmiş oldugun klasorler ve uygulamalar gidebilir ama telefon yönetiminden O.fabrika ayarlarından geri yükle yapabilirsin

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
o zaman hiç bir şey gitmiyor mu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o zaman hiç bir şey gitmiyor mu?

hayır gitmez ama dikkat et veri sil ve geri yükleye basma geri yukle sadece telefonunda yaptıgın ayarları sıfırlar ekran ışığı şebeke modu vs gibi

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bunun bir etkisi olur mu acaba? uygulamalar filan sorun değil soft formatta atabilirim hangisi yararlı olur acaba?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft daha iyidir ama 7370 le yapmak yerine fabrika ayarlarından veri sil ve gerı yükleyi seç magaza gıtmez ama yeni surumunu yuklemen gerekecek arkadaşım unu tmadan yukledıgin uygulamalar açık kalıp telefonu yorabılir microsoft apps yuklumu onu bi kaldır öyle bır dene kaydırmayı

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yok yüklemedim onu cihazda hiç bir şey yok nerdeyse 150mb boş telde depoda 12 gb boş anlamadım bende

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yok yüklemedim onu cihazda hiç bir şey yok nerdeyse 150mb boş telde depoda 12 gb boş anlamadım bende

direk anna nın üstünemi yükledin o kadar düşük olmaması gerekır tel hafizası

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
soft format atıp suiteden kurdum hafiza daha düşüktü uygulama falan sildim anca 150oldu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
soft format atıp suiteden kurdum hafiza daha düşüktü uygulama falan sildim anca 150oldu

hard format at dicem ama magazayı yuklemede sorun yaşayabılırsın bende soft attım ama şuan telefon hafızası 356 mb belle yüklü oldugu halde

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
benim telefon n8 hafızası zaten 250mb toplam

----------Eklendi @ 13:45:47 ---------- Yazıldı @ 13:45:03 ----------

hafızalarda bir sorun yok fazlasıyla boş

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yeniden yükle istersen belleyi

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
sağol kardeş ilgilendiğin için birde silinmeyen programları silmek için bir program var mı? ovi müzik filan bunları silmek için?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sağol kardeş ilgilendiğin için birde silinmeyen programları silmek için bir program var mı? ovi müzik filan bunları silmek için?

onlar telefona gömülü olarak geliyo arkadaşım tarayıcı ovı muzik ve digerlerı farkındaysan yüklü uygulamalarda görünmezler kaldırmak imkansız gıbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt