N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

eshot96

Üye
joikuspot preminum yüklemeye çalıştım uyumsuzluk hatası verdi.

eshot96

Üye
cfw haçlimi?

rft2626

rft2626

Üye
arkadaşım öncelikle eline sağlık şimdi bunu nasıl yükleyeceğim ben phonix ile beceremedim bir türlü ben daha önce 5800 a flash filan attım n8 e hiç atmadım acaba bunu jaf ile flashlama şansımız var mı diğer programda sıkıntı çekiyorum jaf ile olabiliyorsa nasıl atarım 5800 gibi atmayı denedim tel şarj oluyor usp ile takınca beceremedim bende bi yardımcı olsan ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım öncelikle eline sağlık şimdi bunu nasıl yükleyeceğim ben phonix ile beceremedim bir türlü ben daha önce 5800 a flash filan attım n8 e hiç atmadım acaba bunu jaf ile flashlama şansımız var mı diğer programda sıkıntı çekiyorum jaf ile olabiliyorsa nasıl atarım 5800 gibi atmayı denedim tel şarj oluyor usp ile takınca beceremedim bende bi yardımcı olsan ?
jaf ile olmaz. bu konuda detaylı anlatım yaptım bakıp yapabilirsin. yapamazsan yaz bana team viewerden ben yapayım. http://www.maxicep.com/modifikasyon...2012-turkce-yama-resimli-kullanim-730373.html

n82-123

Üye
Çok hoşuma gitti kullanıyorum şimdi. ama bana göre birkaç ekleme daha yapılması lazım. yardımcı olabilir misiniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: n82-123

Üst Alt