haqanguven
Üye
yazılım sıfırla ile at bideevet ayptım ne dendiyse şimdi evdeki pc de nokıa suite modda pc ye bağlanamıyorum
yazılım sıfırla ile at bideevet ayptım ne dendiyse şimdi evdeki pc de nokıa suite modda pc ye bağlanamıyorum
kardesim yukledim ellerine sagllik bize android havasi yasattinama bu araclar ekstra flan silinmiyor onu nasil yapacaz
hayır sadece türkçeTüm Euro2 dilleri olan versiyonu var mi bunun?
almanca dili de eklemek icin bir anlatim veya imkani var mi?
sagol kardesim bir deniyim eve varinca.
flaşh dosyalarından bir tanesinin adırofs2 ne haci
daha önce 5800 a yaptığım cfwleri dzenleyip paylaşmak isteyenler oldu izin verdimde ama başım sonradan çok ağırdı o yüzden evolsla ilgili paylaşımları bu konuda altında dilediğiniz gibi yapın ama yeni konuda paylaşımı yasaktır...Almancayi basariyla ekledim talep olursa yüklerim buraya.
Izin varsa baska bir forum da sunmak isterim tabiki cfw yi yapanin adini anarak.
daha önce 5800 a yaptığım cfwleri dzenleyip paylaşmak isteyenler oldu izin verdimde ama başım sonradan çok ağırdı o yüzden evolsla ilgili paylaşımları bu konuda altında dilediğiniz gibi yapın ama yeni konuda paylaşımı yasaktır...
tamam, ne de olsa senin emegin

e6 için cfw yapıcam kullanıcağım 808 i alana kadar idare etcem
şu power tuşundaki simgeler ve restart var ya onlar kulaklıktaki sesi bozuyor mu? bozmuyosa onların modlarını alabilir miyim? bide kabuk tema modu başka tema uygularken sorun çıkartıyo mu bi keresinde uyguladım başka tema uygulayınca bozuk diyoduDostum sana nerden ulaşabilirim bi kaç bişey sormam lazıme6 için cfw yapıcam kullanıcağım 808 i alana kadar idare etcem
şu power tuşundaki simgeler ve restart var ya onlar kulaklıktaki sesi bozuyor mu? bozmuyosa onların modlarını alabilir miyim? bide kabuk tema modu başka tema uygularken sorun çıkartıyo mu bi keresinde uyguladım başka tema uygulayınca bozuk diyodu
Tamam teşekkürler
lütfen cfw konularına böyle isteklerde bulunmayın...
böyle istekleri konu açarak sorun...
tek benden beklerken başkalarıda yardım eder ve daha çabuk cevap alırsın kardeşim...
hangi uygulamada... rica ederim güle güle kullanteşekkürler elerine sağlık çok güzel cfw olmuş ama uygulama uyumsuz uyarısı veriyor