N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

n4wkol

Üye
kardesim yukledim ellerine sagllik bize android havasi yasattin :) ama bu araclar ekstra flan silinmiyor onu nasil yapacaz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

aslanoo

Üye
Tüm Euro2 dilleri olan versiyonu var mi bunun?

aslanoo

Üye
almanca dili de eklemek icin bir anlatim veya imkani var mi?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
almanca dili de eklemek icin bir anlatim veya imkani var mi?

nfe ile orjinal rofs2 den almanca dilini çekip benim hazırladığım rofs2 e atman yeterlidir kardeşim... yalnız paketlerken nokia cooker ile paketliyceksin

aslanoo

Üye
sagol kardesim bir deniyim eve varinca.

n4wkol

Üye
rofs2 ne haci

aslanoo

Üye
Almancayi basariyla ekledim talep olursa yüklerim buraya.
Izin varsa baska bir forum da sunmak isterim tabiki cfw yi yapanin adini anarak.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Almancayi basariyla ekledim talep olursa yüklerim buraya.
Izin varsa baska bir forum da sunmak isterim tabiki cfw yi yapanin adini anarak.
daha önce 5800 a yaptığım cfwleri dzenleyip paylaşmak isteyenler oldu izin verdimde ama başım sonradan çok ağırdı o yüzden evolsla ilgili paylaşımları bu konuda altında dilediğiniz gibi yapın ama yeni konuda paylaşımı yasaktır...

aslanoo

Üye
daha önce 5800 a yaptığım cfwleri dzenleyip paylaşmak isteyenler oldu izin verdimde ama başım sonradan çok ağırdı o yüzden evolsla ilgili paylaşımları bu konuda altında dilediğiniz gibi yapın ama yeni konuda paylaşımı yasaktır...

tamam, ne de olsa senin emegin

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Dostum sana nerden ulaşabilirim bi kaç bişey sormam lazım :) e6 için cfw yapıcam kullanıcağım 808 i alana kadar idare etcem :) şu power tuşundaki simgeler ve restart var ya onlar kulaklıktaki sesi bozuyor mu? bozmuyosa onların modlarını alabilir miyim? bide kabuk tema modu başka tema uygularken sorun çıkartıyo mu bi keresinde uyguladım başka tema uygulayınca bozuk diyodu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum sana nerden ulaşabilirim bi kaç bişey sormam lazım :) e6 için cfw yapıcam kullanıcağım 808 i alana kadar idare etcem :) şu power tuşundaki simgeler ve restart var ya onlar kulaklıktaki sesi bozuyor mu? bozmuyosa onların modlarını alabilir miyim? bide kabuk tema modu başka tema uygularken sorun çıkartıyo mu bi keresinde uyguladım başka tema uygulayınca bozuk diyodu

lütfen cfw konularına böyle isteklerde bulunmayın...
böyle istekleri konu açarak sorun...
tek benden beklerken başkalarıda yardım eder ve daha çabuk cevap alırsın kardeşim...

sLeepLe

sLeepLe

Üye

lütfen cfw konularına böyle isteklerde bulunmayın...
böyle istekleri konu açarak sorun...
tek benden beklerken başkalarıda yardım eder ve daha çabuk cevap alırsın kardeşim...
Tamam teşekkürler

eshot96

Üye
teşekkürler elerine sağlık çok güzel cfw olmuş ama uygulama uyumsuz uyarısı veriyor

Üst Alt