N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

tamcoskun

tamcoskun

Üye
Quick Office kurulmuyor...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

kucukdunyam

Üye
BAŞKA BİR FLASH YÜKLERKEN sorunla karşılaşıyorum, neden olabilir?

myumak1980

Üye

cookerla core ve rofs2 açılır... sen flaşh atmadan yapayım diyosan... söylediğim dosyları çek bir arada topla herhangi bir dosya yöneticisinden rom patcher open4all yaması aktif olsun c ye koy tlfnu kapa aç bak bakalım olucakmı

c icinde private klasorunemi koyayim tam yerini biliyormusun. cunku private klasorunde hsps yada xuikon adli klasor bulamadim. (200159c0 icinde). acaba rofs2 icinden install edince nasil yaziyor. unutmadan birde su sekilde olabilirmi. private 200159c0 klasoru icine direkt rsswidget3_2001f587 olarak klasor seklindemi atmali ?

biraz uzmanligina ihtiyacim var.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
c icinde private klasorunemi koyayim tam yerini biliyormusun. cunku private klasorunde hsps yada xuikon adli klasor bulamadim. (200159c0 icinde). acaba rofs2 icinden install edince nasil yaziyor. unutmadan birde su sekilde olabilirmi. private 200159c0 klasoru icine direkt rsswidget3_2001f587 olarak klasor seklindemi atmali ?

biraz uzmanligina ihtiyacim var.

ewet 20159c0 ın içine at rss widgeti

- - - Eklendi - - -

BAŞKA BİR FLASH YÜKLERKEN sorunla karşılaşıyorum, neden olabilir?

pc kapat aç tekrar dene

myumak1980

Üye
kardes selam. bende n8 kullaniyorum. burada usb kablosunu cikar acma kapama tusuna 8sn basili tut. 3 kez titreyecek sonra tekrar usb kabloya bagla tamama bas. devam edecektir. ( bu arada yedek hafiza ve mikro hafizayi bicimlendirdin ve teli fabrika ayarlarina cevirdin demi)

sayet son care yuklemez ve tel acilmazsa dead phone secenegini secip yukle. benim basima 607 versiyonunu yuklerken cok gelmisti.

kucukdunyam

Üye
hayır olmadı, yani hata yok gibi yükleme tamamlanmış oluyor, ancak telimi açtığımda nakia simgesi 10 snye aralıklarla yanıp sönüyor. telefonum açılmaya çalışıyor gibi yapıyor açılamıyor.

kuki0707

kuki0707

Üye
versiyon düşürüpte denedin mi??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hayır olmadı, yani hata yok gibi yükleme tamamlanmış oluyor, ancak telimi açtığımda nakia simgesi 10 snye aralıklarla yanıp sönüyor. telefonum açılmaya çalışıyor gibi yapıyor açılamıyor.
sw resetten at yazılımı

myumak1980

Üye
kardes olmadi hem private klasoru 200159c0 icine attim hemde ayrica private klasorune attim ama widgetler gelmedi.

kucukdunyam

Üye
hakan bey sw resetten de attım aynı sorunla karşılaştım yine

lewent2020

lewent2020

Üye
2 farklı refresh li cfw yükledim şarj olayı berbat çıktı.son umut bunu yükleyeceğim akşama.umarım bu iyi çıkar!!!

kucukdunyam

Üye
evet tabiki dead phone USB Flashing ile atıyorum,

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet tabiki dead phone usb flashing ile atıyorum,

sen orjinal yazilimi indir navifrmden onu at tlfnu bi aç sonra kurucağin cfw yi tekrar indir kardeşim

- - - Eklendi - - -

01.10.2012^De Yazılım Güncellenecek

wherease

Üye
ses olayı iyi değil ses yükseltirken cızırtı yapıyor var yüksek ses olmuyor bunu nasıl hallederiz ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ses olayı iyi değil ses yükseltirken cızırtı yapıyor var yüksek ses olmuyor bunu nasıl hallederiz ?

ana başlııkta müzik çalar fix i paylaştım...
patches klasörünü depo hafızasına kopyala rom patcher kur ses yükseltmeyi aktif et

wherease

Üye

Üst Alt