Quick Office kurulmuyor...
cookerla core ve rofs2 açılır... sen flaşh atmadan yapayım diyosan... söylediğim dosyları çek bir arada topla herhangi bir dosya yöneticisinden rom patcher open4all yaması aktif olsun c ye koy tlfnu kapa aç bak bakalım olucakmı
c icinde private klasorunemi koyayim tam yerini biliyormusun. cunku private klasorunde hsps yada xuikon adli klasor bulamadim. (200159c0 icinde). acaba rofs2 icinden install edince nasil yaziyor. unutmadan birde su sekilde olabilirmi. private 200159c0 klasoru icine direkt rsswidget3_2001f587 olarak klasor seklindemi atmali ?
biraz uzmanligina ihtiyacim var.
BAŞKA BİR FLASH YÜKLERKEN sorunla karşılaşıyorum, neden olabilir?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sw resetten at yazılımıhayır olmadı, yani hata yok gibi yükleme tamamlanmış oluyor, ancak telimi açtığımda nakia simgesi 10 snye aralıklarla yanıp sönüyor. telefonum açılmaya çalışıyor gibi yapıyor açılamıyor.
dead phone işlemi ile atıyosun dimi...hakan bey sw resetten de attım aynı sorunla karşılaştım yine
inş. tatmin eden bir cfw bulursun dene bi bakalımne sonuç alırsın...2 farklı refresh li cfw yükledim şarj olayı berbat çıktı.son umut bunu yükleyeceğim akşama.umarım bu iyi çıkar!!!
evet tabiki dead phone usb flashing ile atıyorum,
ses olayı iyi değil ses yükseltirken cızırtı yapıyor var yüksek ses olmuyor bunu nasıl hallederiz ?
ana başlııkta müzik çalar fix i paylaştım...
patches klasörünü depo hafızasına kopyala rom patcher kur ses yükseltmeyi aktif et
yaptım ama aynı değişiklik olmadı hiç
kurulu zate
rom patcher 3.1 plusu kur
kulaklık içinmi sadece bu yoksa genel ses yükseltmemi gerçi hiç değişmedi de