N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bana özelden msn adresini ver de testerliğini yapayım sabaha kadar uğraşacağım da

sabaha kadar uğraşmamıza gerek yok. Ben yazılımı hazırladgmda sana söyliycem sende dosyaları alıp deneyip beni bilgilendirmen lazımki hata warsa çözeyim. İlk tester aldı dosyaları ben bekliyorum bilgi versin gidiş o gidiş bi daha ertesi gün öglen konuştum onla :D walla sende öyle kaybolcaksan başlamıyalım kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: myumak1980

hus.277

Üye

sabaha kadar uğraşmamıza gerek yok. Ben yazılımı hazırladgmda sana söyliycem sende dosyaları alıp deneyip beni bilgilendirmen lazımki hata warsa çözeyim. İlk tester aldı dosyaları ben bekliyorum bilgi versin gidiş o gidiş bi daha ertesi gün öglen konuştum onla :D walla sende öyle kaybolcaksan başlamıyalım kardeşim :)
kardeşim dosyalar elinde ise gönder ben kaybolmam rahat ol söz ağızdan çıkar . sevgiler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

kucukdunyam

Üye
resim işyerimde kaldığı için yarın göndereceğim, bir ekleme daha yapılsa diye önerim olacak, telefon görüşmesinde cevaplama tuşuna bastığımızda tuş kilidi aktif hale gelebilir mi? (bu haliyle birisiyle görüşürken kulağım ekrana değdiğinden, vireles, bluetoot ve mobil veri gibi fonksiyonları çalıştırıyor) teşekkür ederim.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
resim işyerimde kaldığı için yarın göndereceğim, bir ekleme daha yapılsa diye önerim olacak, telefon görüşmesinde cevaplama tuşuna bastığımızda tuş kilidi aktif hale gelebilir mi? (bu haliyle birisiyle görüşürken kulağım ekrana değdiğinden, vireles, bluetoot ve mobil veri gibi fonksiyonları çalıştırıyor) teşekkür ederim.

tamam sorun değil ne zaman yollarsan. Ah onu bende istiyorum ama beceremedim. Bendede tlfn görüşmesinde kapanıyor çok can sıkıcı bişey. Yapabilirsem kesinlikle eklerim :)

myumak1980

Üye

yani isini gucunu birakacak hakana kul kole olacaksin anladin dimi :) hakan hala verdigin test amacli yazilimi kullaniyorum sadecebiraz gelistirdim ama ozu hala sana ait.

ekran goruntulerim

avkon2 ye ozellikle dikkat :D

kucukdunyam

Üye
EKRANA (GÜLA) yazdım, ancak yazdıklarım renk yüzünden okunmuyor)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyor çalışmanın devamımı diliyorum.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yani isini gucunu birakacak hakana kul kole olacaksin anladin dimi :) hakan hala verdigin test amacli yazilimi kullaniyorum sadecebiraz gelistirdim ama ozu hala sana ait.

ekran goruntulerim

avkon2 ye ozellikle dikkat :D

kul köle bunlar güzel söz değil. Hepimiz ALLAH'ın kulu köleseyiz. Sadece yazılımı atıp kurcalayıp bilgi verse yeter. Güzel düzenlemişin. Bende bunu diyorum işte ben alt yapı performans stabilliği hazırlıyayım herkes görselliği kendine göre ayarlarsa hepimizin istediği cfw olur

- - - Eklendi - - -

güzel bir çalışma olmuş tebrik ediyor çalışmanın devamımı diliyorum.

teşekkür ederim güle güle kullan:)

- - - Eklendi - - -

EKRANA (GÜLA) yazdım, ancak yazdıklarım renk yüzünden okunmuyor)

teşekkürler bilgilendirme için güncellemede mutlaka ilgilenicem

- - - Eklendi - - -

sorunu buldum. O beyazlık temadan arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

ESKİ TEMADA BUG OLDUĞU İÇİN TEMA DEĞİŞTİRİLDİ VE TEMADAN KLAVYE GÖRÜNTÜLERİ (:

kucukdunyam

Üye
evet çok güzel görünüyor, alfa sayısal tuş hatası da düzeltildi mi acaba, ona göre yeniden yüklemek istiyorum. bir de NFE programı ile fontları değiştirmeye çalıştım ama beceremedim. yardımcı olabilirmisiniz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
evet çok güzel görünüyor, alfa sayısal tuş hatası da düzeltildi mi acaba, ona göre yeniden yüklemek istiyorum. bir de NFE programı ile fontları değiştirmeye çalıştım ama beceremedim. yardımcı olabilirmisiniz
temadan kaynaklıydı düzeldi şuan sorun yok...
yeniden yüklemene gerek yok daha güncelleme çıkmadı ki.. çıkınca ana başlıktaki tarihi yenilicem.. şuan c7 üzerinde çalışıyorum ondada aynı bug vardı sayende çözdük saolasın...
olurum tabikide

myumak1980

Üye
hakan selam. rss feed widget yada refresh teki adi ne ise. onu ekleeybilirmisin yada nerden bulabilecegimi soyleyebilirmisin. bana verdigin test amacli versiyonda sanirim yok yuklemek istiyorum :D tesekkurler simdiden

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan selam. rss feed widget yada refresh teki adi ne ise. onu ekleeybilirmisin yada nerden bulabilecegimi soyleyebilirmisin. bana verdigin test amacli versiyonda sanirim yok yuklemek istiyorum :D tesekkurler simdiden
eski widgetlerin hepsini istiyorsan modlar bölümünde tüm widgetlerin olduğu mod var onu at gelir hepsi..
tek onu istiyorsaan.. orjinal yazılımdan ROFS2 / private /200159c0 / install /rsswidget3_2001f587 bunu çek evols a aktar aynı yolu coredede izle ordada parçası var onuda coreye at tamamdır...

• Beğen
Tepkiler: myumak1980

myumak1980

Üye
peki soyle yapsam nokiacooker ile acsam ve cikanlari c de private klasoru icine uygun yerlere atsam calismazmi. yani flash atmadan .?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
peki soyle yapsam nokiacooker ile acsam ve cikanlari c de private klasoru icine uygun yerlere atsam calismazmi. yani flash atmadan .?
cookerla core ve rofs2 açılır... sen flaşh atmadan yapayım diyosan... söylediğim dosyları çek bir arada topla herhangi bir dosya yöneticisinden rom patcher open4all yaması aktif olsun c ye koy tlfnu kapa aç bak bakalım olucakmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bu tuş kilidi açma modunu uyarlamanın bi yolu yokmu kardeş yaj
fp2 sürüklemeli bundan daha iyi..
onu portlarsak müthiş olur..
dm de çok deneyen var ama sonuca ulaşamadılar..
bende portlamaya çalıştım ama olumlu sonuç alamadım..
ilerde mutlaka portlanır bakalım zaman neyi gösterir

Üst Alt