N8^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

evet o muhteşem ötesi bişey inşallah portlanır. Nokianın bişey yapacağı yok.

wherease

Üye

kulaklık.rom patchere kurduğunda hata uyarısı filan aldın mı yada aktif ederken
herşey normal hata falan da vermedi ancak ses hiç değişmedi bunun başka bir yolu varmı xeon 3..1 kullanydum o superdi ses bya ckyordu senin cwf de super ama bir kaç eksik var ses başta ve tarayıcı sayfalarda kasıyor braz eeline sağlık ynede şu ses olayını çözmen lazım ama

wherease

Üye

bide bunları dene

Bu Verdiklerin İşe Yarıyor Kardeş Xeon daki kadar yüksek gelmiyor ama ii genede tarayıcıyıda gözden geçir bence çok kasıyor sitelerde yine de cwf süper eline koluna sağlık ... bu ses olayını yeni cwf yaparsan gömermisin ?

Konu Sahibi
ne müzik çalar nede tarayıcı benden kaynaklı...
nokia başından hatalı çıkardı...
istersen ofw yi yükle dene browserda takılmalar var...

hus.277

Üye
kardeş ne zaman yeni sürümü çıkaracan bekliyoruz valla.

pieer007

Üye

oncelıkle calısmalarınız ıcın tebrık ederım gercekten guzel bı calısma.. ben bu cfw yı sıs halıne getırıyorum. asagı yukarı oldu gıbı ama bıkac kod hatası var sımdılık. sıs halıne getırdıkten sonra ılk kendım deneyıp yayınlıcam ınsallah.. kod lardan anlıyorsan bu hata kodları hakkında kucuk bı calısma yapmak ısterım arkadasım. yanı koca bı cfw nın sıs halını dusun tek dosya kuruyosun bıtıyor.. calısmaların ıcın tekrardan tebrık ederım arkadasım. yenılerını ve daha ıyılerını beklerız

Cfw yi sis halinemi getirecenumarım başarırsın,bu harika bişiy olur

Konu Sahibi

teşekkürler. bu nasıl sis uygulaması olucak. Ben uygulama yazmasından anlamam ama bi açıklık getirirmisin şuan bana imkansızın imkansızı geliyor...

wwwyolcu

Üye
kardeş ben yükledim şahane olmuş müzikçalar dışında fix yükledim idare eder yanlız videoları gizlemek için gizli klasör varmı yada başka bir yolu çok tşk

Konu Sahibi
kardeş ben yükledim şahane olmuş müzikçalar dışında fix yükledim idare eder yanlız videoları gizlemek için gizli klasör varmı yada başka bir yolu çok tşk
müzik çalar sorunu belle refreshle gelen sorun...
videoları gizlemek için.. herhangi bir dosya yöneticisiyle klasör oluştur..
o klasörün nitelik ayarlarını aktif et tamamdır