myumak1980
Üye
yazılımın rofs2sini tekrar düzenlendim siteye ekledim...
sorun yaşan kişide test etti ondada sorun kalmadı...
rica ederim sende saolasın güle güle kullan...
yazılımı atarken sw resetti kullan öyle yap tekrar deneYok olmuyor sesi aktif ediyorum telefonu kapatıp açıyorum olmuyor.
kardeş eline emegine saglık ve tşk
mail çalışıyor zaten sadece widget detaylı göstermiyor yanlış bilgi vermeyelim kimseye.. güncellemede mail için başka widget eklicem artık..hakan selam diger tester geldi. Yazdiklarimi okudugunu umuyorum. Baska bir sutede yazarken gec geliyordu opera bu sorunu cozdu. Tek sikintim mail calisan varmi bana bilgi verebilirmi bende sitedekini yuklerim. Ozellikle exchange mail kullaniyorum gelen maili gormek onemli benim acimdan. Tesekkurler. Ilgili arkadas ozelden yazarsa cok makbule gecer
allah allah rom patcher kaç sürümünü kullanıyorsunSes olmuyor.
Ben de sesi halledemedim, oysa ki bana okadar lazım ki.
Bilmiyorum ama seninkiyle başkasının Cfw dosyalarını karıştırdım yanlışlıkla Flash attım düzeldi
rom pacther kaçı kullanıyorsunBen de sesi halledemedim, oysa ki bana okadar lazım ki.
tamam güncellemeyle başka widgetler eklicem mail için...hakan kardes yanlıs olmasın ben mail calismiyor demedim. widget (kucuk) 'e mail geldigi bilgisi (sesi) ni duyuyorum ama ekranda degisen bisey olmuyor. goruntunun resmini siteye yukleyemedim linki asagidadir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
wifiye gir ayarlardan güç tasarrufunu kapat... güle güle kullanslm eline sağlık çok güzel olmuş cfw yanlız internete ara sıra kitleniyor neden
teşekkürler yormun için güle gğle kullanARKADAŞLAR İKİ GÜNDÜR KULLANIYORUM.sÜPER HİÇBİR SORUN YOK SES TE DE YOK SADECE ALFASAYISAL KLAVYE DE VAR ONUDA ARKADAŞ ZATEN YAZMIŞ HAKİKATEN ON NUMARA OLMUŞ.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
widgetler kolay işde bana sağlam her an iletişime geçicem tester lazım...yeni güncellemede alfasayısal klavyeyi düzeltirsen ve witgetleride çoğaltırsan( smal e posta ) gibi saat witgetlerinide çoğaltırsan harika olur
widgetler kolay işde bana sağlam her an iletişime geçicem tester lazım...
- - - Eklendi - - -
GÜNCELLEMEDE ŞUANLIK EKLENİCEK ÖZELLİKLER
AÇILIŞ EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ
DOSYA YÖNETİCİ SKİNİ DEĞİŞTİRİLDİ
KULAKLIK HACMİ YÜKSELTİLDİ
NOKİA STORE V.3.30 (014) YÜKSELTİLDİ
ÖN BELLEK UYGULAMARI KAPATILDI
SES KANALLARI STEREO OLARAK AYARLANDI
SİSTEM ÖN BELLEĞİNİ''E'' HAFIZASINA ALINDI
WİDGETLER EKLENDİ (TEXT CLOCK MİNİ - E-MAİL)
alfasayısalı daha düzeltmedim...kardeşim ben olurum ama evde şu an net yok ancak işe geldiğimde yardımcı olurum hemde seve seve witgetleri çoğalt biraz daha alfasayısal klavye yi düzeltebildinmi
tamam onla çalışması lazım kesin... ama senden neyden kaynaklı oluyor anlamış değilimben roompacher olarak sizin bu konuda verdiğiniz 3,1 kullandı
sen istemiyorsun başkası ister o yüzden bu dediklerin olmaz...Bide olursa güç düğmesinden yeniden başlati kaldir. Zaten onu belle tuş ekle
programi ile yapabiliriz. Bide serbest menü olursa sevinirim. Klasörsüz yani.
Sağol teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?