haqanguven
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hiçbir hata ile karşılaşmadım süper hızlı çalısıyor. Fakat birşey dikkatimi çekti c7 için daha çok özenilmiş. Mesela en basitinden wingette mobil veri transparan değil ama c7 de transparan. Ama yinede bence şuana kadar gördüğüm en iyisi!
gifanimation widgeti var sitede arat bulursun
c7 için özenildi çünkü c7 kullanıyorum diğer cihazlara çıkan evolslar telefonsuz yapıldı inan telefon olsaydı onlara da özenirdim ancak elimden bu kadar geliyor. teşekkürler yorumun için
- - - Eklendi - - -
hım demekki varmışuygulamalarla aram iyi değil saolasın bilgi için kardeşim
hımm anladım... evet çok istek oldu evols için bende 2. nesillerin tümüne evols yazılımı çıkartıyorum...önemli değilayrıca animspritelite diye bı pro var. Sanal klavye yüklüyosun ve ekranda istediğin yere istediğin büyüklükte ayarlayabiliyosun
ayrıca 603 e ayın 1 inde cfw gelıyor demişsin n8 e de yapmayı düşünüyomusun??
evet ama orjinaline dönünce yine girer garantiyebunu yükleyince garanti den çıkıyor mu kardeşin
hiç bir şekilde garantiden çıkmıyor rahatlıkla yükleyebilirsiniz.
evet ama orjinaline dönünce yine girer garantiye
hiç bir şekilde garantiden çıkmıyor rahatlıkla yükleyebilirsiniz.
teşekkürlerÇok güzel çalışmaemeğine sağlık..
orjinal i belle demi
bu konuda anlattım bakıp yap yapamazsan söyle team viewerden ben yaparımpeki nasil yukleyecegiz yardim edermisin
Bu dead flash nasıl atılıyodu yia unuttum
Orduevinin internet cafesinde netsafe kullanıyolar mediafire engellenmiş iki saattir indirmeye çalışiıyorum en son rapid8.com diye bi site bulup indirdimŞu an iniyo deneyince görüşlerimi yazıcam
yazılımı atmadan önce hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi?arkadaşlar ben yükledim sorunsuzca ama videoları açmıyor ses var görüntü yok napcaz
evet ayptım ne dendiyse şimdi evdeki pc de nokıa suite modda pc ye bağlanamıyorum
rica ederim
- - - Eklendi - - -
yazılımı atmadan önce hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?