N8 symbian belle Yüklemesi ivodan madnesse geçiş ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
N8 symbian belle Yüklemesi ivodan madnesse geçiş ?
Merhaba arkadaşlar ben ivo777den madness2ye geçmek istiyorum yada hangisi en iyisi ona gecicem ama direk mi yükleyeceğim anna dosyalarının değiştirip ?

realplayer2

realplayer2

Üye
bence ivo en güzeli ama sen bilirsin. bence downgrade yapıp madnesse geçmen gerekebilir ama tam bilmiyorum doğrusu eminim yine anna dosyalarıyla değiştirip yüklemen gerekecektir

by*cambaz

Üye
madness abiye sor o bilir

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
Az önce yükledim oldukça yavaş ivoya göre doğru ona geçiyorum tekrar :)

esatgelmedi

Üye
ben son sızdırılan dahil hepsini denedim ivo gibisi yok. Madness ve kurtuluş kusura bakmasınlar ama bence böyle.

serinaga

serinaga

Üye
Hımmm ...

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Madnes ivo anna belle .... Abi bunlar ne ya s3 le aralarinda ne kadar fark varki

WebStyle

WebStyle

Üye
ivo, madness ve kurtuluşun cwf'si dahil hepsini yükleyip test ettim. Öncelikle şunu söyleyeyim. ivo'nun cwf de çok bug ve eksikler var artık onu tavsiye etmiyorum. Madness cwf'sini 1 ay kadar kullandım gayet iyi stabil. Ancak şarjı çok çabuk tükeniyor onu anlayamadım. En sonunda kurtulus cwf'sine geçtim şarjı rahat 3.5 gün kadar gidiyor ve bana fazlası ile yetiyor. Benim için görsellik ve stabilite daha önemli diyorsan madness ideal'dir. Kurtulus belle'yi tercih etmemdeki tek neden şu anda şarj daha fazla gittiği içindir..

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Himm arkadaslardan program yazanlarmi var

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Anladim. Ben n900 den sonra isyerindeki kural nedeniyle 5 aydir smartphone kullanamiyordum. Simdi bi e 7 aldim ona takiliyorum ama fazlasi ile uzak kalmisim anlasilan.

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Allahtan telefon sertifikalida kafam rahat, bence birakin s3 yeter yahu

WebStyle

WebStyle

Üye
Allahtan telefon sertifikalida kafam rahat, bence birakin s3 yeter yahu

N8,C7,C6-01,x7 (aklıma gelmeyen modeller olabilir) bu cihazların işletim sistemleri genel olarak S3 yani s3 sınıfına giriyor. S3 herhangi bir işletim sistemi değil yani.. ;)

avianca

Üye
arkadaşlar sızıntı bellede kamera inanılmaz kötü çekiyor ayarlarından mıdır başka bir şeyden midir? bilemiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt