N8 Symbian Belle sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asasadadf

Üye
    Konu Sahibi
N8 Symbian Belle sorunu
Merhaba.Symbian Belle'yi başarıyla kurdum sorunsuz çalışıyor.E:/ hafızasında azalma yok fakat oyunlarımın ve uygulamalarımın bir kısmı menüde yok.Bu sorunu nasıl halledebilirim?

covar

covar

Üye
eğerki yedekleme yapmadı isen hepsi progrmalrın herşey gidiyor ne yazıkki bende gitti hafıza kartını bicimlendir artık dosyaar silnsin bütün programlarını baştan tekrar yükle

asasadadf

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartı kullanmıyorum 16 gb kendi hafızasını kullanıyorum ovi suite güncelleme yaparken silinmeyecek dedi hem silinse bile boş yer açılması gerek hafızada.

marky238

Üye
Hafıza kartı kullanmıyorum 16 gb kendi hafızasını kullanıyorum ovi suite güncelleme yaparken silinmeyecek dedi hem silinse bile boş yer açılması gerek hafızada.
depo yu biçimlendir... belki işe yarar..

avvci_81

Üye
arkadaşlar bende yükledim belleyi ama bir takım ugulamalar çalışmıyor internet ayarları var diğer internet ile ilgili olanlar çalışıyor fakat e buddy çalışmıyor anna ya geri döneceğiz artık aslında ilk symbian3 e dönmek istiyorum ama biiilgisi olan varmı nasıl dönerim

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaşlar güncelleme yapınce telefonunuz yenileniyor bu da önceden yüklü uygulamalarda dosyaların ksybıns yol sçıyor çünkü bunlar yeni sürüme uyumlu olmuyor. ya da güncelleme sırasında formatlanıyor o yuzdrnyuklu uygulamalar kısmından kaldırın ve yeniden yükleyin

demir2415

Üye
arkadaşlar benim telefon henüz belleyi gormedi nokia ovi suitide anna yuklu n8

sky_boy

sky_boy

Üye
arkadaşlar bende bellayı yukledim ovi ye giremiyorum ayrıca teli her actıgımda kilit kodu istiyor bunun nedenini bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt