N8 symbian BELLE için türkçe dil yazılacık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belco2

belco2

Üye
    Konu Sahibi
N8 symbian BELLE için türkçe dil yazılacık
selam N8 kulanıcıları BELLE için türkçe dil yazmaya karar verdik işallah en yakın zamanda sevindiriz tüm N8 symbian BELLE kulanıcılarını
ramazan bayramınız mubarek olsun......

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

mkryvz

mkryvz

Üye
Hadi ya!?
Bak bu güzel bir haber işte, umarım en kısa zamanda bizlerle paylaşırsınız. :alkis

Dampierre

Dampierre

Üye
bence siz yazana kadar orjinal çıkar :D

mıttık

Üye
niye ya o kadar uzun sürmez sonuçta ingilizceden türkçeye çeviri yapılacak alt tarafı dil dosyaları üzrinde çeviri çalışması yapılacak dil dosyalarını düzenleyebilen ve ingilizcesi iyi ola biri bunu 1 haftada filan bitirebilir

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bari çevirirken biraz da Türkçe'nin içindeki deyimleri kullanın, %100 Türk Malı bir Türkçe olsun ;)

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
c6-01 için de yazsanız makbule geçer

kademli

Üye
Hadi hayırlısı :D

Emre-45

Emre-45

Üye
orjinali gibi olursa super olur ama sahsen ben ingilizcede takilmadan kullaniyorum sorun yok

mahirsvs58

mahirsvs58

Üye
teşekkürler arkadaşlar bekliyoruz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

kademli

Üye
Bu türkçe dediğiniz şey sadece klavyeyi türkçe klavye yapıyor. Haberiniz olsun :)

Dampierre

Dampierre

Üye
bence yapmanıza gerek yok, belle zatenn hiç stabil değil, oyunlar programlar sorunlu, harcadığınız emeğe değmez. Ayrıca daha önceki hiçbir symbian a bezmemediği için çok büyük bir bölümünü kendiniz tek tek çevirmek zorundasınız. Çok uğraştırır. Ama annaya belle görünümü ekleyip temel olarak anna görünüş olarak belle yapsanız işe yarar.

birmot

birmot

Üye
arkadaşlar belle nin türkçesi zaten var bakın bu tanıtım videosunda türkçe zaten videoda kullanılan telefonlarda belle yüklü ve türkçe adamlar çatır çatır kullanıyor:vur bu telefonlar piyasaya çıkınca bellede çıkar zaten anna oyalama işi milleti bir süre daha oyalayıp bunu çıkarırlar boşuna anna yüklemeyin telefona zaten simgeleri değiştirmekten başka bir işe yaramıyor hız falan yalan belle yüklü N8 imde hız anna dan kat kat üstün ingilizce olması tek eksiği:yuru

Dampierre

Dampierre

Üye
arkadaşlar belle nin türkçesi zaten var bakın bu tanıtım videosunda türkçe zaten videoda kullanılan telefonlarda belle yüklü ve türkçe adamlar çatır çatır kullanıyor:vur bu telefonlar piyasaya çıkınca bellede çıkar zaten anna oyalama işi milleti bir süre daha oyalayıp bunu çıkarırlar boşuna anna yüklemeyin telefona zaten simgeleri değiştirmekten başka bir işe yaramıyor hız falan yalan belle yüklü N8 imde hız anna dan kat kat üstün ingilizce olması tek eksiği:yuru

ingilizce olması eksik bile sayılmaz uygulama problemlerinin yanında

denız_23

Üye
su anda anna kullanıyorum hız la ılgılı bır sorunum yok ama su belle nın tr sı cıkarsada yuklesek:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt