N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Sponsorlu Bağlantılar

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz
Bilindiği gibi Tüm Widgetleri Yüklemek bazen sıkıntı yaratabiliyor. Bazı Arkadaşlarımız Yapamıyor kimileri Widgetlerini Kaybediyor. Bizde Arkadaşlara yardımcı olalım, 609 Sürümü Tam Türkçe yapılana kadar 607 Sürümüne Widgetleri ekleyelim Kullanıma Sunalım dedik. Umarım Doğru iş Yapmışızdır. Ayrıca Tüm Sorularınızı Bana Sorup 7/24 Cevap Alabilirsiniz. Başlayalım Tanıtıma ;

1. ResimLer

Sistem Hakkında

2. Yeni Widgetler Ben Bana Lazım OLanları Koydum Ekrana Hepsini Denedim Çalışıyor Gönül Rahatlığıyla KurabiLirsiniz. Son Sürüm Widgetler Kullanıldı.

3.Telefon Hafızası. Hepimizin İstediği Bol Bir Telefon Hafızasıdır Tabi Benimde Bu Konuda Bir Kaç Görüş ve bildiklerimi yazacağım Sizlerinde Hafızalarınız Hemen Hemen 220 MB Olacak. İlk Önce Resim Koyalım;

Öncelikler Arkadaşlar. C:/ Telefon Hafızasına giriyorsunuz ve Burda Bulunan Animations Klasörünü Olduğu gibi E:/ Hafızasına Kopyalıyorsunuz. Ve Klasörün İçerisindeki Effects Klasörüne istediğiniz Efekti atıp Kullanabiliyorsunuz Ve Telefon Hafızasındanda 2 Mb kazanıyorsunuz.

Tema Efekti sürpriz ama çok beğeneceğinizden eminim..

Bu benim Telefon Hafızası ve yaklaşın 70 Uygulama Kurulu Resimleri Birazdan Koyacağım Bana Hak verirsiniz.

4. Telefon 4 Farklı Ekran Görüntüsü ile başlıyor. İlk ekranda Herhangi Bir Widget ekLi değil. 2 ve 3. Ekranlarda Bilindik 3 5 Widget eKLi Müzik, Ajanda, Mail Vs. 4.Ekran Yine Boş.

iLk resim Bu

5. Menü Seçeneği Dağınık Menüdür. Klasörler Bazen Problem ÇIkarabiliyor. Ki artık bunlarında çözümü var. Programlarla istediğiniz Klasörün Simgesini değiştirebiliyorsunuz. Ama illaki ben Toplu menü istiyorum Diyenler varsa toplu menü yapmak için sis dosyasını upload ederiz kullanırlar.

6. Yapılan İyileştirmeler/ Eklenenler / Silinenler.

Nokia Social Hariç Hiçbir Şey silinmedi. Socialde Pek Bir İşe Yaramıyordu Sanırım :) İsteyen Varsa Onunda Dosyalarını veririm Yüklerler. Ama Bana Göre en iyi Telefon C: Hafızası Yüksek oLandır.

Telefonunuzun Titreşimi Açıkken Aramalarda Karşı Taraf Telefonu Açtığında Veya Kapadığın Telefon Titrer :) Korkmayın.
Menünüzdeki Tüm Uygulamaların Üzerinde Parmağınızı Basılı tuttuğunuzda Yeni İsim Ver Seçeneği Ekli Ve Tüm Uygulamaların İsimleri değiştirilebilir. Tactile Feedback ekli.

7. Bütün Widgetler Şeffaf değil Orjinal Belledeki Gibidir.

8.Nokia Sleeping Screensaver Eklidir. Ve Silinebilir.

9. Haritalar Türkçedir.

10.Welcome Mesajı Kaldırıldı.
11.Başlangıçta Çalışan Programlar engellendi.
12.Orjinal Belle Açılış sesi,resmi ve kapanış resmi olarak eklendi.
13.Resim Ve Video Düzenleyici Haritalar yer Kapladığından Rofs içerisine alındı.
14.Microsoft Communicator Silindi.
15.Topapps Silindi.
16.Youtube Silindi.
17.Shazam Silindi.
18.Telefon kapandığında Yarım Kalan indirmelerinize devam edebilirsiniz.
19. Limitsiz Ev Ekranı Modu eklendi.
20. Ekran Koruyucu Music Eklendi.
21. Bağlantıda yukarı solda Uyarı menüsü eklendi. ( Türkcell internet ) Popup
22.Eski Font ekLendi.
23.Kamera Çıkışında Donma oluyordu. Bu sorun giderildi.
24.Sınırsız Önbellek Eklendi.
25.Tahmini Metin Girişi Kapalı.
26.Alarm Modu eklendi.
27.Java Fix Eklendi.
28.Custom Logs Age Mod eklendi. iŞlem Kaydı Süresini 99 gün olarak Ayarlayabilirsiniz..
29.Kamera Sesi Kapalı Modu eklendi.
30.FM Vericide iyileştirilme yapıldı.
31.Ekran Dönüş Hızı Artılırdı.
32.Müzikler için e:/Music F:/music eklendi.
33.Kamera beklemesi için kapatma modu eklendi. Arkaplanda Kalmıyor Artık.
34.GPRS/WiFi bilgi modu eklenip fixlendi.
35.Ekolayzırı kendiniz ayarlayabilirsiniz.
36.Tuş Kilidi açıp kapatmada Titreşim Modu Kapatıldı.
37.Galeride Hiçbir Sorun yok.
38. Sistem Hacklidir.
39. Sistemin Hiçbir bölgesinde veya yerinde Kimsenin İsmi vs. Yazmıyor. Orjinal Belle Nasılsa Buda Öyledir. KnowN Editions vs vs Gibi.
40.Office Programları QuickOFfice 6.5.94, Adobe Reader 10.1.1 Versiyonları Eklendi. Ve Sorunsuzdur. Word Belgesi Açabilirsiniz.
41. Dokunmatik Ekran Titreşiminde İyileştirilme Yapıldı.
42. Sistemin Sesi Artılırdı ( Fazla Değil Hoparlörden OlmayaLım :) )
43. Sistem Stabilleştirilip Hızlandırıldı.
44. Açılış Tarih Ve Saati Değiştirildi. ( 27.12.2011 - 19:00 )
45. Yeni Açılış Sesi Eklendi. ( N9 Wakeup Tone )
46. Ekran Resimleri Değiştirildi.
47. Bluetoth İsmi Değiştirildi.
48. Yazı Tipi Değiştirildi. >> Yazı Tipi OrjinaL Anna Versiyonundan Alınmıştır..
49. Dosya Yöneticisinde .sis .sisx Dosyalarını gönderebilmeniz için mod eklendi.
50. Sorunsuz Güncelleme Yapabilmeniz İçin Mod EKlendi.
51. Harita Uygulamaları Widgeti Bir Önceki Versiyonda Yoktu Eklendi. Sorunsuz Türkçedir.
52. My Locations ( Konumum Widgeti ) Bir Önceki Versiyonda SorunLuydu Tarafımdan Türkçeleştirilip Tekrar Eklendi.

Gelelim Tekrar Resimlere :

Şimdide Gelelim İndirme Linkleri

Core Dosyası :
Rofs3 Dosyası :
Uda Dosyası :
Rofs2 Dosyası :

Telefon İlk Açıldığında Yavaş Olabilir. Sıkıntı Yapmayın DoSYa Yüklemesi Yapar.. Flash Atma İşlemi Forumda Bir çok yerde Anlatıldığı ve Konu karışık olmasın diye eklemiyorum. Sorunları olan bana 7/24 Ulaşabilir.

İyi ForumLar.

• Beğen
Tepkiler: asdemed21, sleeper85, alpella63 ve 22 diğerleri

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Vaybe acayip bir sistem olmus.
Tebrik ediyorum ve calismalarinizin devamini diliyorum.
10 Numara :good:

Not:Onlar kedilerini biliyor derken :hmmm:bilmm

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Abicim olay bu iste..cok tesekkur ederim..Bi kere sunumun bir harika sirf sunum icin bile saatelerce ugrastigindan eminim..diger islemleri saymiyorum bile..simdi indirip deneyecegim kardesim emegine saglik tesekkur ederim..kardesim bildirimler widgate kaldirildimi var mi? eger yoksa nasil eklerim?

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Abicim olay bu iste..cok tesekkur ederim..Bi kere sunumun bir harika sirf sunum icin bile saatelerce ugrastigindan eminim..diger islemleri saymiyorum bile..simdi indirip deneyecegim kardesim emegine saglik tesekkur ederim..kardesim bildirimler widgate kaldirildimi var mi? eger yoksa nasil eklerim?

Bildirimler Widgetini Koymadım Çünkü Kasıntı Yapıyor Birazdan Sis dosyasını eklerim.

Vaybe acayip bir sistem olmus.
Tebrik ediyorum ve calismalarinizin devamini diliyorum.
10 Numara :good:

Not:Onlar kedilerini biliyor derken :hmmm:bilmm

Başta Sensin :)

----------Eklendi @ 14:14:44 ---------- Yazıldı @ 14:07:43 ----------

alinka Dosyayı Yükleyip C:\private\200159c0\themes klasörünü silip Telefonu Yeniden Başlatın Ama Korkmayın :)

Bildirimler Widgeti Hazır ama dediğim gibi ekran geçişlerinde kastığını anlayacaksın..

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Peki onu kullanmadan (kasmamasi icin) ekranda bu bildirimleri gormeni baska bir yolu var mi acaba? her hangi bir program gibi?

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Peki onu kullanmadan (kasmamasi icin) ekranda bu bildirimleri gormeni baska bir yolu var mi acaba? her hangi bir program gibi?

Active Stand By Diye Bir uygulama ßiliyorum Ovi Storede Ücretsiz Dur Bi bakayım

Baktım Buldum :)

Şöyle Bişey

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS
ЯReiS

ЯReiS

Üye
Eyvallah cok sagolasin..

• Beğen
Utk4n*

Utk4n*

Üye
Teşekkürler eline sağlık :).

• Beğen

astegon

Üye
Oooooo bak bu sürüm nefis olmuş. Akşama deneriz artık...

• Beğen
sametsalih

sametsalih

Üye
core dosyası inmiyor bi kontrol etmeniz mümkünmü?

• Beğen
engin_erg

engin_erg

Üye
VPN nedir?

• Beğen
sametsalih

sametsalih

Üye
sametsalih:
core dosyası inmiyor bi kontrol etmeniz mümkünmü?
Linkte bir sıkıntı yok.

ok,kablosuz ağı değiştirdim inmeye başladı:) teşekkürler

• Beğen

semiko

Üye
Arkadaşım öncelikle eline sağlık güzel bir çalışma yapmışsın.
Resimlerde gördüğüm kadarı ile star tv. kanal d, sky Türk ve cnn Türk programlarını yüklemişsin ancak çalıştırmamışsın.
Daha önce yüklediğim bellelerin hiçbirinde bunlar çalışmadı. Daha doğrusu canlı yayınları çalışmadı tv izleyemedim bir türlü.
Deneyip bilgi verebilirsen sana zahmet linkleri indirmeye başlayacağım.
Teşekkürler.

• Beğen

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım öncelikle eline sağlık güzel bir çalışma yapmışsın.
Resimlerde gördüğüm kadarı ile star tv. kanal d, sky Türk ve cnn Türk programlarını yüklemişsin ancak çalıştırmamışsın.
Daha önce yüklediğim bellelerin hiçbirinde bunlar çalışmadı. Daha doğrusu canlı yayınları çalışmadı tv izleyemedim bir türlü.
Deneyip bilgi verebilirsen sana zahmet linkleri indirmeye başlayacağım.
Teşekkürler.

Ben çoğunu kullanıyorum indirdim ama her formattan sonra yeniden yüklüyorum..

hakyol2

Üye
Bildirimler Widgetini Koymadım Çünkü Kasıntı Yapıyor Birazdan Sis dosyasını eklerim.

Başta Sensin :)

----------Eklendi @ 14:14:44 ---------- Yazıldı @ 14:07:43 ----------

alinka Dosyayı Yükleyip C:\private\200159c0\themes klasörünü silip Telefonu Yeniden Başlatın Ama Korkmayın :)

Bildirimler Widgeti Hazır ama dediğim gibi ekran geçişlerinde kastığını anlayacaksın..

Yazılımlar daha çok değişir ama bu dayanışmayı çok beğendim en önemlisi bu teşekkürler.

• Beğen
n000k

n000k

Üye
valla bravo!! bu kadar samimi ayrıntılı ve rahat bir anlatım olamaz.. mest oldum dostum.. gerçekten emeğine sağlık 609 kullanıyorum ama senin dosyaları indirip hemen kurucam şimdi.. baya kullanışlı ve güzel bir sürüm olmuş.. dağınık menü olması benim için ayrıca iyi olmuş.. herkes derli toplu meü sever ama dağınık menüyü sevmemdeki kasıt temaların ikonlarını en iyi dağınık menü gösteriyor..:oke: çok teşekkürler.. ayrıca 7/24 hizmetin içinde teşekkürler..

----------Eklendi @ 21:36:43 ---------- Yazıldı @ 21:22:10 ----------

ufak bir soru.. flaşı nasıl atıcam? 609 yüklü bende.. rm695 içine dosyaları kopyalıcammı aynı 609 u yüklerken gibi, yoksa phoenix içinde editleyerekmi flaşlıycam?

• Beğen

gfb_10

Üye
bu son bellelerde şarj sorunu vardı bundada varmı acaba denedinmi. emeğin içinde teşekkürler

OzGuRKnowN

Üye
    Konu Sahibi
valla bravo!! bu kadar samimi ayrıntılı ve rahat bir anlatım olamaz.. mest oldum dostum.. gerçekten emeğine sağlık 609 kullanıyorum ama senin dosyaları indirip hemen kurucam şimdi.. baya kullanışlı ve güzel bir sürüm olmuş.. dağınık menü olması benim için ayrıca iyi olmuş.. herkes derli toplu meü sever ama dağınık menüyü sevmemdeki kasıt temaların ikonlarını en iyi dağınık menü gösteriyor..:oke: çok teşekkürler.. ayrıca 7/24 hizmetin içinde teşekkürler..

----------Eklendi @ 21:36:43 ---------- Yazıldı @ 21:22:10 ----------

ufak bir soru.. flaşı nasıl atıcam? 609 yüklü bende.. rm695 içine dosyaları kopyalıcammı aynı 609 u yüklerken gibi, yoksa phoenix içinde editleyerekmi flaşlıycam?

Bende Teşekkür ederim. Dostum Sende 609 Yüklüyse ilk önce Downgrade Yapman Gerek. PR 1E Dönüp bunu kurabilirsin Uğraşmana değermi bilmiyorum Canın Sağolsun.

Yazılımlar daha çok değişir ama bu dayanışmayı çok beğendim en önemlisi bu teşekkürler.

Sarjım Gayet güzel gidiyor :) Ben Kullanıyorum

Üst Alt