N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

Konu Sahibi

teli yeniden başlat kardeşim o phoenixden kaynaklanıyor.. aynı sistemi bende kurdum..

Tepkiler: n000k

noar

Üye
indiriyorum hemen deniyip sonucu yazicam.. valla bende heycanlandim simdi

Tepkiler: OzGuRKnowN

n000k

Üye
teli yeniden başlat kardeşim o phoenixden kaynaklanıyor.. aynı sistemi bende kurdum..
hay güzel kardeşim.. şimdi oldu işte.. bu phoenixte sövdüttürcek kendine.. C=208 MB yapmışsın 197 olcak derken yüksek tutmuşsun yine

Konu Sahibi
hay güzel kardeşim.. şimdi oldu işte.. bu phoenixte sövdüttürcek kendine.. C=208 MB yapmışsın 197 olcak derken yüksek tutmuşsun yine

nokia sleeping screeni kullanmıyorsan sis dosyasını bul yükle sonra sil 212 mb oluyo

Tepkiler: n000k

n000k

Üye
nokia sleeping screeni kullanmıyorsan sis dosyasını bul yükle sonra sil 212 mb oluyo
kullanmam mı!! seviyorum ben o pro yu
önemli değil bence yeterli bu kadar C ye.. ben zaten herşeyi E ye kuruyorum

Helal olsun,çok emek harcanmış ama ortaya güzel bir sistem çıkmış.

n000k

Üye
çok saol kardeşim.. şuan için hiçbir problem yok.. duvarkağıdı muabbettinide düzeltmişsin.. widgetlerde düzenlenmiş!! gayet güzel olmuş!! emeğine sağlık dostum

bende yükleyecegim şimdi . düzenlediniz degilmi dosyaları . eklicem demiştin özgür

teşekkürler ilk msjdakileri indiriyorum dogrumu

teşekkürler

iatis

Üye
Dostum,içinde yüklü olan ofis ve adbe prolarını yenileriyle değiştirecekmiyiz?

Konu Sahibi
Dostum,içinde yüklü olan ofis ve adbe prolarını yenileriyle değiştirecekmiyiz?

yok onlar sisteme gömülü dostum hiç bir problem yok yeni sürümleri. Silme Kalsın.. Böyle Kullan.

Arkadaşlar şimdi çıkıyorum sorunu olanlar istediği zaman yazsın. Yarın Hallederiz..

Hayırlı geceler..

sorunsuz yükledim ama widgetler eskisi gibi . yeniler yok

Konu Sahibi
sorunsuz yükledim ama widgetler eskisi gibi . yeniler yok

Widgetler eskisi gibi derken ? yazılar vs büyükmü ?

Eğer Yeni Widget yok diyosan Yeni Widget eklemedim. Öbür widgetler sorunluydu bunları düzelttik.

noar

Üye
ozgur valla harika olmus.. hersey yerli yerinde widgetler tamam yani mukemel
yalniz bir sey sorucam.. yaptigin kalin font yaziyi nasil normal olarak cevirebilirim, bunun bi yolu varmi ??

Bazi yerlerde cok goze batiyor'da degitirmenin bir yolu varmidir ??

noar

Üye
Kardesim kusura bakma cok oluyorum ama sondan onceki sorum .. onceki surumde fontun ismi neydi.. onu indirim kunlanicamda..

Birde son sorum:
telefonu dikey kilit yaptigimiza dikey saati nasil ekleryebilirim, senin eski versiyonda vardi yeni versiyonda kaldirmisin..