Esendağlı
Üye
Aynını bende yaptım ama sonuç olumsuz,şimdi animations/effects klasörünü olduğu gibi c ye taşıdım ve cihazı yeniden başlattım.............sonuç yine olumsuz...neden olmuyor acabaE:/animations/effects olarak bi klasor olusturdum, istedigim effekti attim icine, telefonu yeniden baslatim ve oldu.. cok tesekkurler..
Olabilir,neyse teşekkürlerefektlerde bir sorun Yok Esendağlı bir yerlerde hata yapıyor olabilir misin..
ozgur kardesim, rss widgeti bende pek calismadi, bende yeni widgetleri tekrar kopyaladim, yalniz rompatcher ile open4all aktiv etgim halde c'de sys klasorun icine olan bin klasoru erisim izni yok, diyerleri private, resource kopyalaniyor sadece sys dpsyasinda erisim yok.. Bunu bir cozumu varmi
ne yalan soyleyim dunden itibaren yapmadigim eziyet kalmadi hala bi kasma veya restart atmadi, eline saglik kardesim..
bendeki rss widgeti actigim zaman ekrana koydugum zaman icinde harfler daha buyuk.. Ben bir ekranda mail widgeti ve rss widgeti kunlaniyorum, mailde harfler normalken rss widgetinde harflen buyuk ve bozuk gibi cikiyor..
Tamam bekleriz.. el atmisken birde bluetooth silen vs.. witgelerinin ikonlarinda bir el at derim, disariya cikmis gibi olmasin.. (sahsi fikrim)
nasıl yani açıldığı zaman ev ekranı böylemi olcek? birdem ne kadar ev ekranı açabilicez bu yeni cfw de? aman gözünü seveyim bu şimdiki gibi sınırsız olsunOnları hallettim Kardeşim
böyle bir açılış ekranı istermisiniz
nasıl yani açıldığı zaman ev ekranı böylemi olcek? birdem ne kadar ev ekranı açabilicez bu yeni cfw de? aman gözünü seveyim bu şimdiki gibi sınırsız olsun..
bence orjinali daha iyi,ben dun daily forumunda bunu gordum cok amatorce geldi bana
bencede orjinal olsun.. bide canım gözüm kardeşim yaw ne zaman ev ekranındayken duvar kağıdını değiştimeye girsem galeri içinde kırık ve bulanık fotolar gözüküyor.. aynı şey rehberdeki kişilere resim eklemek için girdiğimdede oluyor.. ama ne hikmetse normal menüden galeriye girdiğimde böyle birşey olmuyorben CFW'lerin hepsinde Sınırsız ev ekranı KoyarımBu açılış animasyonu olsun diyorum Yani Telefon Bununla Açılacak..
aslında bende orjinalini seviyorum..
amatörce derken Nokia yazısı çok sade olmuş eğer böyle birşey düşünüyorsan ne bileyim farklı fontla yazılmış olsa belki olur!! bi fikir sadecebence orjinali daha iyi,ben dun daily forumunda bunu gordum cok amatorce geldi bana
bencede orjinal olsun.. bide canım gözüm kardeşim yaw ne zaman ev ekranındayken duvar kağıdını değiştimeye girsem galeri içinde kırık ve bulanık fotolar gözüküyor.. aynı şey rehberdeki kişilere resim eklemek için girdiğimdede oluyor.. ama ne hikmetse normal menüden galeriye girdiğimde böyle birşey olmuyoryaw buna bi çözüm bul kardeşim.. canımı sıkıyor bu problem
----------Eklendi @ 16:01:57 ---------- Yazıldı @ 16:00:05 ----------
amatörce derken Nokia yazısı çok sade olmuş eğer böyle birşey düşünüyorsan ne bileyim farklı fontla yazılmış olsa belki olur!! bi fikir sadece
sadece font degil, genel olarak dedim.. sanki eski bir sistem kunlaniyormus gibi olmus.. Bence orjinali cok daha iyi.
----------Eklendi @ 17:44:07 ---------- Yazıldı @ 17:29:31 ----------
ozgur kardesim, simdikinden ne degisikler olacak..
Ben simdiki kunlandigim belle yani senin paylastigin belle'den cok memnunum.. Sadece yukarda dedigim gibi widgetleri degistirerek bi version yaynlayamazmisin?? baska her seyden memnunum..
----------Eklendi @ 17:44:33 ---------- Yazıldı @ 17:44:07 ----------
ozgur kardesim, simdikinden ne degisikler olacak..
Ben simdiki kunlandigim belle yani senin paylastigin belle'den cok memnunum.. Sadece yukarda dedigim gibi widgetleri degistirerek bi version yaynlayamazmisin?? baska her seyden memnunum..
tamam kardeşimonun içinde bişeyler bakayım aslında bikaç şey ßiliyorum ama tam emin değilim..
"e:\private\10281e17"
"e:\private\101ffca9"
dosya içlerindekileri silme gibi. Ozamanda ne gibi sıkıntılar oluyor ßilmiyorum açıkcası denedim ama ßir sorun yok.. sen yinede silme ßen ßiraz daha bakayım.
sadece widgetleri değiştirdim. ßirde Konumum widgeti ßozuktu onu düzeltip türkçeye çevirdim kendimce. Çünkü ßöyle ßişey yok. Birde Harita uygulamaları wigdeti vardı ama bozuktu onu düzelttim. ßirkaç yeni ßişey daha var sanki performans arttı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?