N8 Symbian Belle 111.030.0607 03.01 Türkçe - Tüm Widgetler Ekli - 26.12.2011 Office Prolar Sorunsuz

n000k

Üye
Ben,son sürüm Kurtuluş40 belle kullanıyorum.Telefonum N8.Nasıl yükleme yapacağımı sırasıyla,madde madde açıklarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler
downgrade yap scandinavia ya sonra onun üstüne bunu flaşla. bu kadar.. madde madde anlatmaya gerek yok

Tepkiler: OzGuRKnowN
    Konu Sahibi
Ben,son sürüm Kurtuluş40 belle kullanıyorum.Telefonum N8.Nasıl yükleme yapacağımı sırasıyla,madde madde açıklarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler

İlk önce Downgrade Yapacaksın. Konu Burda http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

Daha Sonra Bu Sürümü Yükleyebilirsin

downgrade yap scandinavia ya sonra onun üstüne bunu flaşla. bu kadar.. madde madde anlatmaya gerek yok

Teşekkürler Kardeşim..

Tepkiler: n000k

n000k

Üye
Pardon arkadaşlar,ben son sürüm derken Kurtuluş40 belle v3,5 (111.030.0607) sürümünü kastedmiştim.O nedenle downgrade yapmak zorundamıyım?Yoksa sadece downgrade yapmadan,dosyaları değiştirmem mi gerekiyor?
hee 607 var yani sende.. ozaman E yi biçimlendir, format at ve bunu flaşla tamamdır!!

----------Eklendi @ 11:29:12 ---------- Yazıldı @ 11:28:00 ----------

Teşekkürler Kardeşim..
ne demek kardeşim bu güzel sürümden herkes yararlansın değilmi

iatis

Üye
Teşekkürler dostum.

ЯReiS

Üye
Known hasanin yaptigi cfw de orjinal duvar kagitlari var bunlar seninkindede var mi? yoksa bunlari cfw ye nereye gommek gerekiyor birde zil sesi gommek istiyorum nereye atmak gerek acaba? tesekkur ederim

Konu Sahibi
Known hasanin yaptigi cfw de orjinal duvar kagitlari var bunlar seninkindede var mi? yoksa bunlari cfw ye nereye gommek gerekiyor birde zil sesi gommek istiyorum nereye atmak gerek acaba? tesekkur ederim

Resim yok bende Zil sesi gömmek istiyorsan Rofs2 data içerisinde sound'a atabilirsin..

Tepkiler: ЯReiS

ЯReiS

Üye
su konuda yardima ihtiyacim var..

Rofs2 telefondaki C hafiza
Rofs3 telefondaki Z hafiza
Core telefondaki D hafiza
Uda Telefondaki E hafiza

Bunlar dogrumu acaba?

birde internet rodyo lazimdi sis olarak veya parcalanmis farketmez var miydi acaba? cok oluyorum biraz ama kusura kalma..tesekkur ederim.

Anqer-X

Üye
Dediklerinizi aynen yaptım fakat vodafon live ile tv izlemek izlemek için operayı kullanmak istemiştim ama olmadı ...vodafon live linkini opara tarayıcı ile baglanayım dedim ama olmadı hata veriyor...neyse orjinal belle cıkınca heralde wep tarayıcısıda hızlanır sanırım...

nik82

Üye

prd core içine duvar kağıtlarını rofs2 ye de zil seslerini gömebilirsin fakat duvar kağıtlarını ve zil seslerini değiştirmek zahmetli değiştirdiklerinin yollarını düzenlemen gerkiyor.

arkadaşım menü dizaynı çok güzel klasör şekilde olan hele isim yazma şekilleri hoşuma gitti ana ekran kullanımıda öğle bende öyle yapmak istiyorum yardımcı olurmsun ve kullandığın programların isimlerini verebilimisin. birde ben flash attım ancak bende duvar kağıdı gözükmüyor

nik82

Üye

duvar kağıtları z içerisinde xplorer dan kopyalayabilirsin

tmm onu hallatm peki diğerleri için yardım edebilirmisin

Konu Sahibi
alinka Yanlış biliyorsun Rof2de Corede Udada C: hafızasına etki ediyor

İnternet Radyonun e: hafızasına yüklenenini ben sana atarım ßi ara..

Cfw güzel yalnız kurulu programlar geriye gelmiyor.onları tekrar kurmak zorunda kaldım...

meletim

Üye
arkadasım 3g veri widgeti blutut widgeti onları ekrana aldığım zaman ortalanmıyormu işaretleri senin resimlere baktım sende öle gözüküyor ama ?

usta kurdum görsellik 10 numara ama widget'lar stabil değil be abi