n000k
Üye
downgrade yap scandinavia ya sonra onun üstüne bunu flaşla. bu kadar.. madde madde anlatmaya gerek yokBen,son sürüm Kurtuluş40 belle kullanıyorum.Telefonum N8.Nasıl yükleme yapacağımı sırasıyla,madde madde açıklarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler
Ben,son sürüm Kurtuluş40 belle kullanıyorum.Telefonum N8.Nasıl yükleme yapacağımı sırasıyla,madde madde açıklarsanız çok memnun olacağım.Teşekkürler
downgrade yap scandinavia ya sonra onun üstüne bunu flaşla. bu kadar.. madde madde anlatmaya gerek yok
Pardon arkadaşlar,ben son sürüm derken Kurtuluş40 belle v3,5 (111.030.0607) sürümünü kastedmiştim.O nedenle downgrade yapmak zorundamıyım?Yoksa sadece downgrade yapmadan,dosyaları değiştirmem mi gerekiyor?
İlk önce Downgrade Yapacaksın. Konu Burda http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...k-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html
Daha Sonra Bu Sürümü Yükleyebilirsin
Teşekkürler Kardeşim..
hee 607 var yani sende.. ozaman E yi biçimlendir, format at ve bunu flaşla tamamdır!!Pardon arkadaşlar,ben son sürüm derken Kurtuluş40 belle v3,5 (111.030.0607) sürümünü kastedmiştim.O nedenle downgrade yapmak zorundamıyım?Yoksa sadece downgrade yapmadan,dosyaları değiştirmem mi gerekiyor?
ne demek kardeşimTeşekkürler Kardeşim..
Teşekkürler dostum.hee 607 var yani sende.. ozaman E yi biçimlendir, format at ve bunu flaşla tamamdır!!
----------Eklendi @ 11:29:12 ---------- Yazıldı @ 11:28:00 ----------
ne demek kardeşimbu güzel sürümden herkes yararlansın değilmi
Known hasanin yaptigi cfw de orjinal duvar kagitlari var bunlar seninkindede var mi? yoksa bunlari cfw ye nereye gommek gerekiyor birde zil sesi gommek istiyorum nereye atmak gerek acaba? tesekkur ederim
Dediklerinizi aynen yaptım fakat vodafon live ile tv izlemek izlemek için operayı kullanmak istemiştim ama olmadı ...vodafon live linkini opara tarayıcı ile baglanayım dedim ama olmadı hata veriyor...neyse orjinal belle cıkınca heralde wep tarayıcısıda hızlanır sanırım...
Opera Normal bir şekilde Hafıza kartına kur veya depo hafızana kur ve tele reset at sonra kurdugun hafızaya bir girmeye çalış ufakta olsa kasıyor. Telefonun z: sürücüsüne gömersek ne hale gelir tel sen düşün..
Ayrıca :
ayarlar/Uygulama Ayarları/Varsayılan uygulamalar/İnternet Taramaya Tıkla Operayı Seç Sorunun Hallolur.
Known hasanin yaptigi cfw de orjinal duvar kagitlari var bunlar seninkindede var mi? yoksa bunlari cfw ye nereye gommek gerekiyor birde zil sesi gommek istiyorum nereye atmak gerek acaba? tesekkur ederim
arkadaşım menü dizaynı çok güzel klasör şekilde olan hele isim yazma şekilleri hoşuma gitti ana ekran kullanımıda öğle bende öyle yapmak istiyorum yardımcı olurmsun ve kullandığın programların isimlerini verebilimisin. birde ben flash attım ancak bende duvar kağıdı gözükmüyor
tmm onu hallatm peki diğerleri için yardım edebilirmisin
Cfw güzel yalnız kurulu programlar geriye gelmiyor.onları tekrar kurmak zorunda kaldım...
arkadasım 3g veri widgeti blutut widgeti onları ekrana aldığım zaman ortalanmıyormu işaretleri senin resimlere baktım sende öle gözüküyor ama ?
usta kurdum görsellik 10 numara ama widget'lar stabil değil be abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?