n8 sorun ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
n8 sorun ?
telefonda şöyle bir sorun var. mesela dungeon hunter yada farklı bır oyuna gırdıgımde onlıne oynamak ıstedıgımde multıplayer ve ınternet game tıkladıgım zaman kullanıcı adı ve parola gırılen yere kullanıcı adını yazıyorm ama parola gırerken uygulamadan atıyor bu operada da oluyor sıfre gırerken hangı uygulamada olursa olsun kullanıcı adı ve sıfre gırıp onlıne bı ıslem yapıcagınız uygulama uzerınde sıfre gırıldıgınde dırek uygulamadan atıyor nedenı nedır? sıfre yazamıyorm 2 haneden sonra 3 . haneye gecınce sıfre dırek atıyor

PriZm

PriZm

Üye
klayve dosyaları bozulmuş olabilir.veya ram doluyorda olabilir.aklıma bu iki neden geliyor

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
ram nasıl dolar bılmıyorm ama klavye dosyaları neden bozulabılırkı =? yanı nasıl bır cozum uygulayabılırız bu boyle olmuyor sorun basıt gelsede hıc bır yere gırıs yapamıyorum

PriZm

PriZm

Üye
ram nasıl dolar bılmıyorm ama klavye dosyaları neden bozulabılırkı =? yanı nasıl bır cozum uygulayabılırız bu boyle olmuyor sorun basıt gelsede hıc bır yere gırıs yapamıyorum

telefona tekrar belle yüklemeyi veya hard format atmayı denedinmi?

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
hayır denemedım zaten anna dan belleye yuklerkende team la kurtulus gırıp halletmısdı ben pek ugrasmadıgım ıcın anlamıorm phoenix den fılan

hizan

hizan

Üye
hayır denemedım zaten anna dan belleye yuklerkende team la kurtulus gırıp halletmısdı ben pek ugrasmadıgım ıcın anlamıorm phoenix den fılan

peki kurtuluşa bir sor istersen belki bildisi vardır.

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
bı soraym bakalm bı banamı oluyor anlamadım

----------Eklendi @ 20:19:27 ---------- Yazıldı @ 20:15:03 ----------

cvb ı ben oyun oynamıorm oldu :D yne forumdakı arkadaslardan bu sorunu yasayan ve aşan varsa yazsın lutfen

SuaT6027

SuaT6027

Üye
matchless kardes sen bızım gruptan bırısısın galıba.. cozumu soleyeyım: flash :D cunku o dosyalarda bır bozulma olmasa o sekılde bır hata vermez.. bu yuzden de flashla o dosyaları tekrar yerıne yerlestrmen gerekıyor.. ıstersen bu konuda yardımcı olabılırım

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
flash dedıgın yne komple hersey sılıncek dımı oyun saveler rehber galerı hersey :D

SuaT6027

SuaT6027

Üye
yedekleme yaparsın :)

hizan

hizan

Üye
bana kalırsa sen yeniden flash at hemde kurtuluşun bu gün paylaştığı belle yi yükle mükemmel olmuş tafsiye ederim.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
degıl mı? gercekten harıka olmus.. .43 program actım tık demedı... bunların 5 tanesıde hd oyundu.. acacak program kalmayana kadar zorladım anlayacagın ama tık demedı :D

matchlessss

matchlessss

Üye
    Konu Sahibi
rehber galerı sorn degılde onca uygulama yukledım telefon hacklı bıde bıdaha onca seyı nası yuklıcem yapcam :D valla kracam sımdı bu telefonu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt