n8 şarj süresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
blackbird48

blackbird48

Üye
    Konu Sahibi
n8 şarj süresi
arkadaşlar N8 İ aldığım ilk günden beri hertürlü ayar denedim ama şu bi gerçek cihazı tam anlamıyla kullanmak istediğimizde şarj süresi 1.5 günü geçmio yani oyun internet bunları kullandığımız zaman 1,5 gün maksimum. forumda arkadaşların daha önce ki şarj tasarrufu için paylaşımlarını yorumlarını okudum ve denedim ama o zamanda cihazın eski 5800 dan farkı kalmıo yani 3g kapat şebeke internet kapat onu kapat bunu kapat işte bunların sonucu böle harika bi cihaz eski 5800 a dönüşüo şimdi bnmn merak ettiğim bu yeni yazılım güncellemesini yapan arkadaşlar yeni yazılımın şarj süresine bi faydası oldumu acaba paylaşırsalar memnun olurum.

suat1111

suat1111

Üye
öpte basına koy

karasahinemre

Üye
2 gün ne wi-fi ne 3g sadece arama mesajlaşma resim çekme müzik dinleme oyun oynama min 1.5 gün

aagkn

aagkn

Üye
arkadaşlar N8 İ aldığım ilk günden beri hertürlü ayar denedim ama şu bi gerçek cihazı tam anlamıyla kullanmak istediğimizde şarj süresi 1.5 günü geçmio yani oyun internet bunları kullandığımız zaman 1,5 gün maksimum. forumda arkadaşların daha önce ki şarj tasarrufu için paylaşımlarını yorumlarını okudum ve denedim ama o zamanda cihazın eski 5800 dan farkı kalmıo yani 3g kapat şebeke internet kapat onu kapat bunu kapat işte bunların sonucu böle harika bi cihaz eski 5800 a dönüşüo şimdi bnmn merak ettiğim bu yeni yazılım güncellemesini yapan arkadaşlar yeni yazılımın şarj süresine bi faydası oldumu acaba paylaşırsalar memnun olurum.

bende cihazı alalı 8 gün oldu anlattıklarının aynısını birebir bende yaşıyorum daha benim telefona güncelleme çıkmadı inşaalah güncellemenin şarja bir faydası olur

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşım ne bekliyosunuz. telefon devamlı leş gibi ekran açık ışıklar yanıyor internete bağlı sarjının 1 hafta gitmesini mi bekliyosunuz.. dua et 12 saaat falan gitmediğine. bundan iyi şarj süresi mi olur.

aagkn

aagkn

Üye
arkadaşım ne bekliyosunuz. telefon devamlı leş gibi ekran açık ışıklar yanıyor internete bağlı sarjının 1 hafta gitmesini mi bekliyosunuz.. dua et 12 saaat falan gitmediğine. bundan iyi şarj süresi mi olur.

arkadaşım işte sorun tam senin mevzuyu bitirdiğin yerde başlıyor şarjı biter diye telefonun ekran ışığını kısık ayarda yakıp internete günda en fazla 1 saat girip te 1.5 gün gitmesi sence çokmu kötümserim:allalla::allalla:

cabal21

cabal21

Üye
bulunduğun bölgede şebeke o kadarda verimli değilse normaldir. Ayrıca n8 de ekran ayarını ne kadar kısarsan kıs sensör ışıga göre ekranı ayarlar yani senin yaptığın ayara bakmaz telefon. Ve üstüne kullandığın temada siyah değilde beyaza yakınsa tamamen yer sarjını.

Benim telefon 5 gün rahat gidiyor şarjı kamersını vs kullanmama rağmen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt