N8 Reset Problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

can1our

Üye
    Konu Sahibi
N8 Reset Problemi
Mesaj yazmak için kartiviziti açıp mesaj gönder dediğimde bazen giriş ekranına dönüyor ve kendini resetliyor ama bu resetleme işlemi çok kısa sürüyor ve gsm arıyor sadece sms atarken yaşadığım bu sorundan nasıl kurtulabilirim. Ram kullanımı 145 150 arası değişiyor normal mi ?

aynı sorun benim de başıma geldi o kadar uygulama açıyorum birşey yok ama bu belle anna veya ilk sürümn düzeltememişler bu sorunu bazen bazen yapıyor başıma gelmiyor diyen adamlar sakın demesin çünkü bu genel bir problem halini almış durumda

papakudioflu

Emekli Yönetici
ram kullanımın oldukça iyi mesela benim tel 128i geçmedi daha ayrıca reset sorunu bir çok etkenden kaynaklanıyor bir kac tanesini biliyorum birincisi belle güncellemesiyle gelen f-secure prosu kuruluysa kaldır derim ikincisi mesajlarda çok fazla mesaj olması bazı arkadaslar ne alaka diyebilir acıklayayım mesajlar tel hafızasına kaydedilir fakat boyutları küçükte olsa mesajlar için ayrılmış bellek dolarsa telefon hafıza doluymuş gibi reset atar bunları kontrol ederek devam et bence

[ENGİN]

Üye
aynen ne alakası var diyenler var

papakudioflu

Emekli Yönetici
aynen ne alakası var diyenler var

evet mesajlarım iki bini gecmişti tel donup reset atmaya basladı mesajları silerken bile kasıyordu ama silip yeniden baslatınca tekrar mesajlar iki üç bine yaklasınca aynı sorunlar basladı tecrübeyle sabit çözümler söylüyoruz yasamayanlar bilmiyor tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...