Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 rehber
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yigita
Üye
Konu Sahibi
N8 rehber
Benim sorunum basit gibi görünüyor fakat çözemedim kartvizitleri rehbere kaydettim beni aradıklarında sadece noları görünüyor kartvizit isimleri yazmıyor yardımcı olurmusunuz?
telefon numaralarını +90 ile baslayarak kaydetmissen değiştr 0 ile baslayan yap ; 0ile basyan olarak kaydetmssn +90 ile basyark kaydet
yigita
Üye
Konu Sahibi
durum düzelmedi acaba teli formatlasammı?
-omer-
Üye
sen bilirsn,dediğimi yaptnı dmi??
CHILLMAN
Üye
banada oldu aynısı rehber ayarlarındaki tel hafzası sim hafızası bölümünde, hafıza seçimini değiştir (örneğin tel ise sim yap) sonra hangisini kullanacaksan seç tel i yeniden başlat düzelir. Bende olmuştu inş. İşe yarar....
yigita
Üye
Konu Sahibi
Yardımlarınız için teşekkürler sorunum çözüldü.
-omer-
Üye
nasıl çözdüğünü söyle bari,baskalarına da aynı sey olursa onlarda yararlansın ki forumda mesaj fazlalığı olmasn
yigita
Üye
Konu Sahibi
formatladım düzeldi.
-omer-
Üye
hadi ya bde formatla mı ugrascaz ellemym kalsn sonra formatlarım
nosferattu
Üye
tel noların her iki yerdede kayıtlıysa yani hem siminde hemde tel hafızasında kayıtlıysa sana tel ettiklerinde sadece no gözükür.Ya siminden yada tel hafızasından silmen gerekir kardeş tel nolarını tek bi yerde tut düzelir.