N8 ram sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byesho

byesho

Üye
    Konu Sahibi
N8 ram sorunu
Arkadaşlar telefon ilk açıldığında ortalama 125 mb ram la açılıyor bi zaman sonra hiç bir uygulama açık olmadığı halde 90 mb ram e düşüyor. Telefonu açıp kapatmadan düzelmiyor bunun sebebi hakkında bilgisi olan varmı.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen bnde de ole ilk acldgnda 13o mb bazi uygulamalari acip kapatnca 2 gun sra flan 9o kusr mb oluor bu dogal bse dostm herkeste bole ;) bnde bide taskman var s6odan bri kllandgm acik uyglamalari gosterior sen msla rehbere girp ciktgnda acik kalior sen kapandgni saniosun :) anca taskman gbi ack uygulamalari gosteren programla kapatablirsin :)

byesho

byesho

Üye
    Konu Sahibi
taskman i zaten kullanıyorum. ben sadece niye olduğunu merak etmiştim belki bir bilimsel açıkla gelir diye. :ehe

franzliszt

franzliszt

Üye
widgetlerde etkiliyor :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bence SBP Shelli Kullanın Gerçekten Çok Hızlı Ve 5 Tane Ekranım Var Ve Hepside Dolu Ve Normal S^3 Ana Ekranından Daha Az Ram Yiyor. Ve Bu Programla Bazı Arkadaşlar Diyorlar 1-15 Oyunun Bulunduğu Klasör 10 Saniyede Açılıyor Diye Bu Program Sayesinde Tüm Uygulamalarınızın Oyunlarınızın Programlarınızın Olduğu Klasöre Tıkladığınız Gibi Giriyorsunuz Ve Program Çok Şekil :) Bilen Bilir Zaten :) Tüm S^3 Kullanıcıları Denemiştir Herhalde Bu Programı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt