N8 pr1.0 geri yükleme hakkında. Yardımcı olun...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
N8 pr1.0 geri yükleme hakkında. Yardımcı olun...
arkadaşlar flightair arkadaşmızın verdiği linkten scandinavia pr1.0 versiyonu indirdim.phonenix ile scan product dediğimde,scandinavia pr1.0 görüyor ama 3 tane dosya çıkıyor doğrumudur.yoksa anna ve belledeki gibi 4 dosyamı olması gerek.bilen arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen telefonu servise vereceğim.

n000k

n000k

Üye
3 dosya var onda.. boşuna verme servise. scandinavia ile flaşla gitsin.. korkuyorsan yada yemiyorsa o zaman hiç bulaşma, ver servise bekle 10 gün

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
3 dosya var onda.. boşuna verme servise. scandinavia ile flaşla gitsin.. korkuyorsan yada yemiyorsa o zaman hiç bulaşma, ver servise bekle 10 gün
Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim
zaten servise vermek için eski versiyona dönüp anna yükleyecem ve servise vereceğim çünkü gelen aramada ekran açılmıyor. Herhalde sensörde bir arıza olmalı

n000k

n000k

Üye
Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim
zaten servise vermek için eski versiyona dönüp anna yükleyecem ve servise vereceğim çünkü gelen aramada ekran açılmıyor. Herhalde sensörde bir arıza olmalı
evet biliyorum sorununu, bir kaç yerde okudum problemini.. biran önce ver ozaman servise, fazla zaman kaybetmeden. yanına giderken fazladan telde al varsa bi hat ile.. orda görsel olarak problemini gösterirsin. umarım bu problemin çözülür..

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
evet biliyorum sorununu, bir kaç yerde okudum problemini.. biran önce ver ozaman servise, fazla zaman kaybetmeden. yanına giderken fazladan telde al varsa bi hat ile.. orda görsel olarak problemini gösterirsin. umarım bu problemin çözülür..
evet öyle yapacam zaten görsel olarak yani.inşallah düzelir ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt