N8 Pert :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heavenhawk

heavenhawk

Üye
    Konu Sahibi
N8 Pert :/
Merhabalar.yarım saat önce ovi chat açık bi şekilde duruyodu telefon daha sonra elime aldım bakmak için ama makine kitlendi ve hiç bi şekilde tepki vermiyo tuş kilidi veya aç\kapa tuşu işe yaramıyor.farklı bi hattan telefonu aradım telefon çalıyo yani ses var ama aramayı sonlandırdığımda müziği hala çalmaya devam ediyo tam anlamıyla kitlendi kaldı yani bunun bilindik bi çözümü var mı arkadaşlar lütfen yardım susturamıyorum telefonu :vur:vur:bann::bann:

ozggurr

ozggurr

Üye
acma kapama tusuna sekiz saniye boyunca basili tut, telefon 3 kere titresin. tekrar acma kapama tusuna bas normal olarak ac, ise yaramazsa servise gotur..

gecmis olsun, insallah buyuk bir sorun degildir.

Uruloki

Uruloki

Üye
kapama tuşuna uzun bas kapanıp üç kere titriyecek telefonun çözüm bu

nonamex

Üye
Açma, kapama tuşuna 10-15 saniye kadar basılı tutun cihaz reset atar. İşe yaramıyorsa herhangi bir kulaklık takıp şarjının bitmesini bekleyeceksiniz :hmmm

heavenhawk

heavenhawk

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim beyler cihaz kapandı korkudan foruma bakmayıda unuttum inceleyemedim kusura bakmayın saygılarla konu kitlenebilir.

heavenhawk

heavenhawk

Üye
    Konu Sahibi
Bi anlık panik işte :) ilk defa başıma gelince oluyor böyle

Maximien

Maximien

Üye
Dostum öyle durumlarda arkadaşlarında dediği gibi 10 saniye filan kapatma tuşuna basılı tutunca telefon batarya çıkartmış gibi oluyor ve kapanıyor. Tekrar sorunsuz şekilde açabilirsin.

OğuzcanAbi

Üye
bataryası çıkıoyrmu telefonun ? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt