N8 Performans

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

belferkay

Üye
    Konu Sahibi
N8 Performans
Merhabalar. Bi sorum olacak. Özellikle Hero of Sparta oyunu için birkaç şey söyleyeceğim. Bu oyunda N8'in yeteri kadar performans gösteremediğini düşünüyorum. İphone, hatta n900'deki versiyonlarının videolarını izlerseniz olması gerektiği gibi akıcı olduğunu görürsünüz. Ancak gelin görün ki N8'de olması gerektiği kadar akıcı değil oyun. Hatta ağır bile sayılabilir. Bunun nedeni olarak neyi görüyorsunuz? N8'in performansı bu oyuna bile yetmiyor mu yani? İphone'un özellik olarak N8'den biraz daha üstün olduğunu biliyorum fakat n900 hakkında hiç bi bilgim yok, N8'den üstün müdür?

--------------- Ekleme ---------------

bi yorum getirebilecek yok mu?

• Beğen
Tepkiler: orcusss

pcwolf

pcwolf

Üye
O oyun belki adam gibi yazılmamistır hata olmuştur, belki symbian 3 ün grafik hızlandırıcı için optimizasyon ihtiyacı vardır... Nereden bilecez ki dediğin telefonların hepsi farklı donanım ve farklı işletim sistemine sahipken kafandaki soruya cevap bulman zor bence.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
O oyun belki adam gibi yazılmamistır hata olmuştur, belki symbian 3 ün grafik hızlandırıcı için optimizasyon ihtiyacı vardır... Nereden bilecez ki dediğin telefonların hepsi farklı donanım ve farklı işletim sistemine sahipken kafandaki soruya cevap bulman zor bence.

+1 :oke:

najanaja

najanaja

Üye
oyunu bitirdim gayet akıcı ve performans sorunu yoktu gerçekten mükemmel bi oyun.

belferkay

Üye
    Konu Sahibi
oyunu bitirdim gayet akıcı ve performans sorunu yoktu gerçekten mükemmel bi oyun.

emin misiniz? rica etsem youtube'dan iphone versiyonunun videosuna bakar mısınız, o şekilde mi? Hayır eğer öyleyse kendi N8'imde sorun mu var diyecem ama izlediğim videolarda da ağır gibiydi...

Ben hafıza kartına kuruyorum oyunları bununla alakası olamaz herhalde dimi?

franzliszt

franzliszt

Üye
kodlanma meselesi iphone(kapalı kod kaynaklı linux tabanlı) ve n900(açık kod kaynaklı linux) ikisininde gpu su power sgx ikisininde cpu su cortex patentli ikisininde ram i çok yüksek , n8 symbian 3 broadcom gpu ve arm 11 cpu - performans olarak birazda olsa cortexler daha hızlı olabiliyor ama iyi kodlanan bir oyun n8 de çok güzel akıcı bir biçimde oynanıyor , bende n900 de n8 de var bir deneyeyim bir iki güne yazmaya çalışıcam

--------------- Ekleme ---------------

emin misiniz? rica etsem youtube'dan iphone versiyonunun videosuna bakar mısınız, o şekilde mi? Hayır eğer öyleyse kendi N8'imde sorun mu var diyecem ama izlediğim videolarda da ağır gibiydi...

Ben hafıza kartına kuruyorum oyunları bununla alakası olamaz herhalde dimi?

alakası olur hafızaya değil 16gb lık hafızaya kurmalısın eğer hafıza kartının class olayı düşükse bu muhtemelen oyun performansına yansır birde dediğim gibi dene

Starsley

Bende oynadım gayet hızlıydı sende nasıl ağır kalmış onu anlamadım :hmmm

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
arkadaşın dediği gibi hafıza kartının class hızı düşükse eğer ondan olma ihtimali yüksek

belferkay

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar E: hafızasına kurmama rağmen hala aynı. Oynanmayacak gibi değil ama akıcı da değil. Sorun benim telefonda sanırım... Asphalt 5'te de böyle ağı çalışıyor, akıcı değil. Maalesef...

matrax-0052

Üye
Bence sadece asphalt 5 performans olarak düşük çalışıyor diğer oyunlar iphoneyle aynı mesela hero of sparta oyunu kendisi akıcı değil iphone videosunu izleyin oda öyle samsung wavemde oynamıştım ondada öyleydi ama mesela gt racingi hangi telde oynarsan oyna yağ gibi çalışıyo birde kaç tane oyun yüklü olduuda önemli iphone oyun videolarında bakıyorumda adamın menüsünde hep 2-3 tane oyun var onunla performans gösterisi yapıyor benim n8de şimdi 60 tane var iphone'ada yüklesinle bakayım 60 oyun o akıcılığı kalıyormu:oke:

tasarimx

Üye
Bence sadece asphalt 5 performans olarak düşük çalışıyor diğer oyunlar iphoneyle aynı mesela hero of sparta oyunu kendisi akıcı değil iphone videosunu izleyin oda öyle samsung wavemde oynamıştım ondada öyleydi ama mesela gt racingi hangi telde oynarsan oyna yağ gibi çalışıyo birde kaç tane oyun yüklü olduuda önemli iphone oyun videolarında bakıyorumda adamın menüsünde hep 2-3 tane oyun var onunla performans gösterisi yapıyor benim n8de şimdi 60 tane var iphone'ada yüklesinle bakayım 60 oyun o akıcılığı kalıyormu:oke:

aynen katılıyorum , yüklediğin oyun sayısıyla da alakalı, mesala 30 oyunu tele yüklemenin anlamı yok 3, 4 tane yükleyin , oynayın oyun bitince , silip diğerlerini yükleyin . bu arada bende 5 HD oyun yüklü , hepsi gayet akıcı çalışıyor.:oke:

Starsley

Arkadaşlar ben c7 kullanıyorum telefonda 6 tane HD oyun var avatar, asphalt 5, pes 2011, shift, assasian, sparta hepsini ayrı ayrı oynadım gayet güzel ve akıcı sadece daha bitiremedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt