n8 performans hızlandırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
collector2

collector2

Üye
    Konu Sahibi
n8 performans hızlandırma
Selam arkadaşlar ben n8 me kurtuluş arkadaşimizin en son çikardiği sürüm olan belleyi yükledim annada çok daha hizliydi nethekim bellede yavaşladi konu belki yanliş yerde bilemiyorum ama bana makineyi hizlandiracak sağlam bi program önerirmisiniz.... Bide microsoft apps 2.0.1. Yüklerken net koptu sora yükledi ama açinca ekran karariyo kalio menü tuşuna bamadan açilmiyo nasil silicem bu apps yi yardimlarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler herkeze.....

ANIL

ANIL

Admin
Format atıp yazılımı yeniden yüklersen apps silinmiş olur. Teli hızlandırmak için cfw yüklemek gerekiyor farklı cfw deneyebilirsin. Sis halinde yüklenebilen modlarda var onlarıda yükleyebilirsin.

mah23442344

Üye
Arkadaşım flash atarken öncelikle hafıza kartını yedekleyip biçimlendir daha sonra flash at. Sana reis cfw yi öneririm hızlı ve stabil. Ben daha yeni yükledim herhangi bir kasma yok. Ayrıca microsoft apps i bence kurma onun yerine daha iyi office programları var.

collector2

collector2

Üye
    Konu Sahibi
sağolun deniycem ... birde bazı programlar açıyorum siyah ekran kalıyo açılmıyo nedendir hatta hava durumu bile açmıyo artık... qt yükliim dedim ne olduğunu anlamadım ...phyton yükliyim dedim onuda anlamadım .....onları sildim sora ondan mı oldu qt yarım yamalak kaldı cihazda.... ya makinem ne güzeldi....*#7370# yaptım kasma gider diye herşey gitti şimdi daha kötü oldu çektiim fotolar falan filan herşey gitti.... :( şimdi draw slasher yüklüyorum açılıyo menüsü seçiyom oyuna başlıycağı zaman masa üstüne atıyo nedendir bilen varmı...

- - - Eklendi - - -

oyun belleden çalışmıyo sanırım anladım :( keşke annayı silmeseydim downgrade yapmayada korkuyorum :(

mah23442344

Üye
kardeş senin telefona bir format şart söyliyim.

collector2

collector2

Üye
    Konu Sahibi
nsekiz kardeş sisli cfw linki atarmısın ayrıca reis cfw yi de bulamadım :( bilgisayar zaten çok yavaş bi sayfayı 10 dkda açıyo şirket pcsi uyuz

ANIL

ANIL

Admin
nsekiz kardeş sisli cfw linki atarmısın ayrıca reis cfw yi de bulamadım :( bilgisayar zaten çok yavaş bi sayfayı 10 dkda açıyo şirket pcsi uyuz

Sis halinde cfw yükleyemezsin. Moddan bahsettim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt