N8 oyun-internet ilişkisi :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
N8 oyun-internet ilişkisi :S
Arkadaşlar henüz 1 hafta önce n8 ime kavustum ve oyn ve uygulama yağmuruna tuttum cihazı :D şu an 45 tane oyn+uygulama war ve sadece 3 kez reset attı telefon :) Yani gayet memnunum baştan söylym kötüleme gibi bi niyetim yok :)

N8 bazı oyunlarda internete bağlanmak istiyor ve şu uyarıyı veriyor: ''We are able to provide you a free version o this game thanks to the help of our sponsors, carefully selected to meet your prefence.'' yani ücretsiz sürüm sağlayamıyoruz tarzı bir şey söylüyor. Hatta oyunlara örnek te vereyim:Snake Billards Sims3...Bu bi sorun mu ? Sorunsa nasıl giderilir? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

omerynd

omerynd

Üye
Arkadaşım bu uygulamalarla alakalı. Örnek verecek olursak ovi store dan indirilen oyunların birçoğunda bu var. Internete bağlanmak gerekiyor. Fakat forumdan hacklenmis yada cracklanmis oyunlarda böyle birşeyle karşılaşmazsin

haliloz95

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bu uygulamalarla alakalı. Örnek verecek olursak ovi store dan indirilen oyunların birçoğunda bu var. Internete bağlanmak gerekiyor. Fakat forumdan hacklenmis yada lanmis oyunlarda böyle birşeyle karşılaşmazsin

evet maxicepten indirdigim oyunlarda karşılaşmıyorum sadece ovi ... peki neden böyle bir şey war?

AYNA

AYNA

Üye
aynen ya sinir oluyorum ben bu olaya.mesela bir uygulama indirdik ve internet olmayan bir yerde o uygulamayı açmamız gerekti internet yok diye kullanamıcaz olaya bak..

Utku

Utku

Üye
reklam yapıyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...