N8 ovisuite çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
madmax55

madmax55

Üye
    Konu Sahibi
N8 ovisuite çözümü
merhaba arkadaslar n8 telefonumu ne yaptıysam ovisuite görmüyordu ve en son bilgisayarımdaki ttnet aile koruma sifresi kaldırdım ovisute canavar gibi calıstı. ttnet aile koruma sifresini devre dısı bıraktım olmadı izin ayarlarından ovisute izin verdim olmadı en son koruma sifresini sildim ve ovisuite program ekle kaldırdan onar dedim ovisuite normale döndü.

• Beğen
Tepkiler: aagkn

aagkn

aagkn

Üye
bilgi için teşekkürler

birmot

birmot

Üye
virüs programları ve güvenlik duvarları bu tip program cihaz eşleşmelerinde sorun yaratıyor genelde.bu yüzden cihazı pc ye bağlamadan önce bu tip hata yaşıyorsanız yazılımları geçici bir süre devre dışı bırakın.işiniz bitince tekrar açın:maxicep:

• Beğen
Tepkiler: iatis
onelove_62

onelove_62

Üye
selam arkadaşlar nokıa n8 de facebok zynga texas holdem poker oynanmıyor bunun bi cozumu warmı?

fatih_y5510

Üye
kardeş yemin ederim şu telefonu sırf varya iş yerinde bu pokeri oynamak için aldım ama inan bende oynayamıyorum tam doluyor yüzde yüze varıyo geri sayfadan otomatikmen atıyor bu nasıl çözülcek yaa

onelove_62

onelove_62

Üye
neden oynanmıyor acaba n8 de texas holdem poker bılgısı olan warsa yardımcı olsun lutfen yada herhangı bı programmı yuklememmız lazım extradan

matchlessss

matchlessss

Üye
ya harbiden bılen bırı varsa ya oynanıor su programı yukleyn desn yada oynanmıo desın bende sınır oldm bu telefonda nası oynayamıorz arkadas ı phone nın en eskısınde bıle catr catr oynuo mıllet ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt