N8 ovi social widget

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
N8 ovi social widget
Arkadaşlar geçenlerde n8'ime hard reset yapmıştım. Sonrasında ise ana ekran widgeti olan sosyal kayboldu. Sosyal uygulaması var ama widget şeklinde yok. Bunu getirmenin ya da geri yüklemenin bir yolu var mı? Fabrika ayarlarına dönme işe yaramadı. Cevap ve yardımlarınızı bekliyorum...??

Tepkiler: Trackmania

marsoy

Üye
ovide sosyal güncelleme çıktı yükle sorunun çözülür arkadaşım

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
denedim ama çalıştırdığımda yüklenemiyor hatası veriyor. Çok yerde aradım bulamadım. ((

telefondan güncellemeleri arat kendi bulur indirir vekurar ben o şekilde yaptım

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
n8 sosyal güncellemesini yaptım. sosyal çalışıyor ama widgeti yok. marsoy yazdığın konuya da baktım ama oradaki facebook n97 için olan n8in kendi ovi sosyal widgeti değil. (

marsoy

Üye

al bu n8in 2sinide dene arkadaşım umarım yardımcı olur

nedige

Üye
dosyalar silinmiş...

musto63

Üye
sorry please uninstall and reinstall communities yeni yükleme yaptım ama hala böyle bır yazı cıkıyor anlamı sil veya tekrar yükle yardımcı olursanız sevınırım

c7 kullanıyorum aynı sorun benimde başıma geldi ilk seferinde tekrar kurunca düzelmişti şimdi ise daha önce kurduğum dosyaları yükleyemiyorum hata veriyor ovi den güncelleme yaptım ama orjinali gibi olmadı sürekli saçma sorunlar çıkarıyor soğutuyor telefondan az da parar vermiyoruz

cemlist

Üye
paylaşım için teşekkürler..

aynı sorun soft format sonucu benim de başıma gelmişti forumda biraz dolaştım sosyal ağlar 1.3.189 diye bi şey buldum yükledim şimdi sorunsuz kullanıyorum..orijinali social diye geçiyodu bu sosyal ağlar diye geçiyo ve sembolü farklı..en son sürümü kaç bilen var mı? Bi de yeni güncelleme geldiğimde navifirmden alabilir miyim bilmiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...