alparslan46
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım bu soft format oluyor
Anladım. Ben de sorunu uygulama yöneticisindeki qt installeri kaldırarak ve llps dosyaları ile c++ dosyalarını kaldırarak çözdüm. Herkeste olmuyor ama maalesef.
kardeş o dosyaları nasıl kaldırırım.tam olarak hangi klasörlerde oluyo? Ben qt yükledim de ovi gitti.qt'yi sildiğim halde açılmıyo.format da atmak istemiyorum formatsız bi yöntemi var mı ya? Bi de ürün kodum 059d576 olduğundan henüz pr 1.2 güncellemesi bana gelmedi.güncellemeyle sorun kendiğinden çözülebilir mi?
Hayır dostum güncellemeyle sorun çözülmüyor. Ayarlardan Uygulama yöneticisine gir ve ordan tüm c++ dosyalarını qt ile ilgili olan dosyaları yani qt yazan dosyaları (qt installer vb..) ve llps olan dosyaları sil ve ovi installeri tekrar yükle. Sorun çözülecektir. Tabi herkeste olmasada genede bir yöntem.
Kolay gelsin.
kardeş ilgin için sağol öncelikle.ama dediğin şekilde yaptığımda qt ile ilgili hiçbir dosya bulamadım ne c'de ne e'de..fakat xplorerla girince c/resource/qt burda böyle bi dosya var ama onunda kendi sistem dosyalarından biri oldjğundam şüpheleniyorum.sizde de var mı? Silim mi?
Dostum herhangi bir dosyaya girip silmeyeceksin. Ayarlara girip ordan uygulama yöneticisine gireceksin ordan bulup sileceksin söylediğim dosyaları.
Hmm ben yanlış anlamışım kardeş.daha önce qt dosyalarını kaldırmıştım şimdi diğerlerini de kaldırdım sonra telefona reset attım (telefon 3 kere titreyene kadar kapama tuşuna bastım) ve Ovi'yi tekrar yükledim ve oldu.çok sağol kardeş
gece oviden bı kac uygulama yukledıkten sonra cıktım ve bır daha giremedım sendekı sorunun aynısı bendede olustuYaptım bu yöntemi ama hala olmadı Oviye tıklıyorum Magazaya Hoşgeldiniz yükleniyor yazısı geliyor yanındaki küre dönüyor ama..Ordan sonrası gelmiyor ...Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?