N8 ovi mağaza sorununu çözdüm

Sponsorlu Bağlantılar

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
N8 ovi mağaza sorununu çözdüm
arkadaşlar ben teli 1 hafta önce aldım ilk aldığımda ovi mağazayı kullanabiliyordum biraz oyun program filan yükledim ondan sonra ovi gitti yüklemek istediğimde yüklenemiyor diyordu.neyi denediysem olmadı fabrika ayarlarıda kar etmedi.en son biraz önce *#7370# yaptım oviye girdim ve mağaza yüklendi şimdi güzel bir şekilde kullanıyorum.arkadaşlar lütfen düşüncelerinizi denedikten sonra yazın ki diğer arkadaşlara yol gösterin

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
13.16 ile bu sorun çözüldü diyorlardı zaten :)

Maximien

Maximien

Üye
*#7370#

nedir açıklasaydın daha iyi olurdu bilmeyenler için...

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bu soft format oluyor

Maximien

Maximien

Üye
arkadaşım bu soft format oluyor

Anladım. Ben de sorunu uygulama yöneticisindeki qt installeri kaldırarak ve llps dosyaları ile c++ dosyalarını kaldırarak çözdüm. Herkeste olmuyor ama maalesef.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
soft formatta zaten yükleniyordu hard formatta yüklenmiyordu onu da PR1.1 ile çözüldü felan diye okumuştum ama denemedim :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye

Anladım. Ben de sorunu uygulama yöneticisindeki qt installeri kaldırarak ve llps dosyaları ile c++ dosyalarını kaldırarak çözdüm. Herkeste olmuyor ama maalesef.

kardeş o dosyaları nasıl kaldırırım.tam olarak hangi klasörlerde oluyo? Ben qt yükledim de ovi gitti.qt'yi sildiğim halde açılmıyo.format da atmak istemiyorum formatsız bi yöntemi var mı ya? Bi de ürün kodum 059d576 olduğundan henüz pr 1.2 güncellemesi bana gelmedi.güncellemeyle sorun kendiğinden çözülebilir mi?

Maximien

Maximien

Üye
kardeş o dosyaları nasıl kaldırırım.tam olarak hangi klasörlerde oluyo? Ben qt yükledim de ovi gitti.qt'yi sildiğim halde açılmıyo.format da atmak istemiyorum formatsız bi yöntemi var mı ya? Bi de ürün kodum 059d576 olduğundan henüz pr 1.2 güncellemesi bana gelmedi.güncellemeyle sorun kendiğinden çözülebilir mi?

Hayır dostum güncellemeyle sorun çözülmüyor. Ayarlardan Uygulama yöneticisine gir ve ordan tüm c++ dosyalarını qt ile ilgili olan dosyaları yani qt yazan dosyaları (qt installer vb..) ve llps olan dosyaları sil ve ovi installeri tekrar yükle. Sorun çözülecektir. Tabi herkeste olmasada genede bir yöntem.

Kolay gelsin.

projectmaximo

projectmaximo

Üye

Hayır dostum güncellemeyle sorun çözülmüyor. Ayarlardan Uygulama yöneticisine gir ve ordan tüm c++ dosyalarını qt ile ilgili olan dosyaları yani qt yazan dosyaları (qt installer vb..) ve llps olan dosyaları sil ve ovi installeri tekrar yükle. Sorun çözülecektir. Tabi herkeste olmasada genede bir yöntem.

Kolay gelsin.

kardeş ilgin için sağol öncelikle.ama dediğin şekilde yaptığımda qt ile ilgili hiçbir dosya bulamadım ne c'de ne e'de..fakat xplorerla girince c/resource/qt burda böyle bi dosya var ama onunda kendi sistem dosyalarından biri oldjğundam şüpheleniyorum.sizde de var mı? Silim mi?

Maximien

Maximien

Üye
kardeş ilgin için sağol öncelikle.ama dediğin şekilde yaptığımda qt ile ilgili hiçbir dosya bulamadım ne c'de ne e'de..fakat xplorerla girince c/resource/qt burda böyle bi dosya var ama onunda kendi sistem dosyalarından biri oldjğundam şüpheleniyorum.sizde de var mı? Silim mi?

Dostum herhangi bir dosyaya girip silmeyeceksin. Ayarlara girip ordan uygulama yöneticisine gireceksin ordan bulup sileceksin söylediğim dosyaları.

projectmaximo

projectmaximo

Üye

Dostum herhangi bir dosyaya girip silmeyeceksin. Ayarlara girip ordan uygulama yöneticisine gireceksin ordan bulup sileceksin söylediğim dosyaları.

Hmm ben yanlış anlamışım kardeş.daha önce qt dosyalarını kaldırmıştım şimdi diğerlerini de kaldırdım sonra telefona reset attım (telefon 3 kere titreyene kadar kapama tuşuna bastım) ve Ovi'yi tekrar yükledim ve oldu.çok sağol kardeş:)

Maximien

Maximien

Üye
Hmm ben yanlış anlamışım kardeş.daha önce qt dosyalarını kaldırmıştım şimdi diğerlerini de kaldırdım sonra telefona reset attım (telefon 3 kere titreyene kadar kapama tuşuna bastım) ve Ovi'yi tekrar yükledim ve oldu.çok sağol kardeş:)

Önemli değil dostum olduysa sevindim :)

alparslan46

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en kesin yol *#7370# ile format atmak.ondan sonra oviyi yüklemek bence

paranormal89

Üye
ben de telefonu aldigim hata vermişti ben de hard format attim ovi ve haritalar gitti servise gidip rom attirmak gerekiyormus ben de servisi beklemek istemedigim icin vermemistim
sonra arkadas bakarken telefonla kurcalarken guncelleme var kurayim mi dedi kurdu sonra guncelleme listesine bi baktim ovi guncellemesi var hic umidim yoktu ovi yok nasil guncellemesi yuklensin dedim guncellemeyi bi yukledim ovinin ve ovi geldi ayni sorunu yasayanlar bi guncellemeye baksin olmadi artik servise gotursun veya arkadasin dedigi gibi yapsinlar (=

aeercan66

aeercan66

Üye
Yaptım bu yöntemi ama hala olmadı Oviye tıklıyorum Magazaya Hoşgeldiniz yükleniyor yazısı geliyor yanındaki küre dönüyor ama..Ordan sonrası gelmiyor ...Ne yapmalıyım

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar deneme yanılma yöntemlerini buraya rasgele yazmayın insanları yanlış yönlendiriyorsunuz

jackral32

Üye
Yaptım bu yöntemi ama hala olmadı Oviye tıklıyorum Magazaya Hoşgeldiniz yükleniyor yazısı geliyor yanındaki küre dönüyor ama..Ordan sonrası gelmiyor ...Ne yapmalıyım
gece oviden bı kac uygulama yukledıkten sonra cıktım ve bır daha giremedım sendekı sorunun aynısı bendede olustu :s ne yapmamız gerek yokmı bı fıkrı olan

sencan48

Üye
bu sorun bendede var yardım eder misiniz annadadan sonra oldu ovi magazayı kurdummyuklendi ama magaza acılıyor yazsıınd akalıyor ilerlemiyor

----------Eklendi @ 17:50:17 ---------- Yazıldı @ 17:47:18 ----------

bu sorun bendede var yardım eder misiniz annadadan sonra oldu ovi magazayı kurdummyuklendi ama magaza acılıyor yazsıınd akalıyor ilerlemiyor benmki c7

----------Eklendi @ 19:03:42 ---------- Yazıldı @ 17:50:17 ----------

evt yaptım benm de oldu cok tesekkurler ya

Üst Alt