n8 önemli bir istegim var arkadaslar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
n8 önemli bir istegim var arkadaslar
Arkadaslar sizden bir yardım talebim olacak Arama kayıtlarından istedigim tel numaralarını tek tek silmek istüyorum. Mümkün kılacak bir program yada yöntem varmıdır. Şimdiden teşekkürler.

siegfried

Üye
Arkadaslar sizden bir yardım talebim olacak Arama kayıtlarından istedigim tel numaralarını tek tek silmek istüyorum. Mümkün kılacak bir program yada yöntem varmıdır. Şimdiden teşekkürler.
.. Arama listesinde, silmek istedigin telefon numarasina parmagini basili tut, acilan menüden silebilirsin !

matchlessss

matchlessss

Üye
arkadaşm harbiden sorduğunda soru ama... siegfried in dediğini yap...

emirsaltik

emirsaltik

Üye
Gerçekten oldukça önemli bi istekmiş (: bende telefondan bişe çakmıyorum diye tanımlıyorum kendimi meğer daha fenalarıda varmış mutlu oldum şimdi (:

by_oguz

by_oguz

Üye
arkadasın dediği yanlıs anlamadıysam işlem kaydında bütün yapılan arama sms net baglantılarını gösteren yeri soruyor. arkadaşa laf söyleyen arkadaslar, gelen aramalardan cevapsız aramalardan yada aranan numaralardan istediginizi silebilirsiniz. ama işlem kaydına girip üst sagdaki simgeye bastıgınızda cıkan listede istediginizi silemezsiniz, silmek isterseniz hepsini birden siler.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​dostum kullanma kılavuzuna bi göz at derim ben :)

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzda arama kaydi diye bir bolumun oldugunu ve orada istediginiz herhangi bir gorusmeyi uzerine basili tutup tektek silemeyeceginizi daha bilmiyosaniz haklisiniz daha telefonunuzu tanimiyorsunuz. Gereksiz sozlerden once duzgunce okursanizARAMA KAYDI diyorum arama listesi degil...

SilentOne

SilentOne

Üye
yha su kullanma kılavuzunu okusa bilmieyenler neler öğrenecekler yha bnde ilk başlarda baya tokezledim s60v5den s^3 e geçince aldım kılavuzu okudum tmmdır

capadent

Üye
Telefonunuzda arama kaydi diye bir bolumun oldugunu ve orada istediginiz herhangi bir gorusmeyi uzerine basili tutup tektek silemeyeceginizi daha bilmiyosaniz haklisiniz daha telefonunuzu tanimiyorsunuz. Gereksiz sozlerden once duzgunce okursanizARAMA KAYDI diyorum arama listesi degil...

sayın arkadaşım bende annalı n 8 var arama kaydından tek tek üzerine basarak silebiliyorum sen de olmuyor mu

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Açıklaması tam olarak Menü / Uygulamalar / İşlem Kaydı / sağ Sekme ( 30 güne kadar celkı daha fazla aramalarınızı ve aranmalarınızı sms veya mms kaydınızı internet bağlantınızı kayıt altına alan bölüm) nokia N8 Anna Belle farketmez tek tek silinemiyor Kayıt tüm olarak silinebilir.

mensir

mensir

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımcı olabilecek bir program yada yöntem bileniniz yokmu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt