N8 nokia shopta güncellettim ama sorun war...!!!yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hastali

Üye
    Konu Sahibi
N8 nokia shopta güncellettim ama sorun war...!!!yardımmm
Arkadaşlar n8imi bugün cevahirde nokia shopta p.r 1.1 yaptırdım eve geldim sosyalağlara bastım servis kullanılamıyor uyarsı veriyor girmiyor napıcam şimdi delirebilirim.telefonu yedeğini geri kurdum şimdi haritalar güncelleniyor ovi mağasındada güncelleme varmış bilgisayardaki bitsin telefonunkinide yapıcam ama sosyalağlara giremiorum neyapmam gerek acil yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

birde ekolarak yedeklediğimi geri yükeldim ama müzikler telefonda war ama müzik çalarda we tercihlerde müğik olarak seçmede gözkmüo napıcam bana biri uyarrdım etsin

Kimse yardım etmicekmi arakdaşlar yardım lütfen sizden yardım bekliorum

TheORCUN

TheORCUN

Üye
1. Sorunun için tahminim bağlantında ya da nokia serverinde sorun olması.
2. Sorunun içinde müzik çalarda seçenekler-kütüphaneyi yenile yapmanı öneririm

hastali

Üye
    Konu Sahibi
müzik için teşekkürederim bilgisayara bağlı die yapamıyorum şuanda.sosyalağlara bağnıormı peki zmn geçtikten sonra???acaba telefonn yedeğini almştım kopmle geri yükledim ondanmı böle hata werdi acaba?

ya şu sosyal ağlara biri çözüm bulsun ya deliricem

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
dostum aynı sorun benim başımda geldi orçunun dediği gibi e mail adresimi ayrarlarken 2 gün boyunca sunucu yanıt vermiyor demişti ama düzeldi müzik çalar içinse kütüphaneyi yenile demen yetrli....:oke:

nuri-ozen

Üye
p.r. 1.1 nokia shopta yüklentikten sonra aynı durum bendede oldu bende sosyal agı sildim yeniden yükledim sorun düzeldi ama ovi store bağlanamıyorum bunun qt yüklemekle bir alakası yok nokiayı aradım bazı n8 budurumun yaptığını söylediler bunun için bir yamanın çıkacağını söylediler.

hastali

Üye
    Konu Sahibi
alala bnm ovide problem yok sosyal ağıda güncellemesini kurdum düzeldi maillerdede problemm yok telefon 10numara şuanda eskisindende hızlı çalşio ama fark fln göremedm yatay aramadan başka=)

hastali

Üye
    Konu Sahibi
teeşkkrederm hallettim çok saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt