Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 navigasyonda uydu görünümü sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safisa
Üye
Konu Sahibi
n8 navigasyonda uydu görünümü sorunu
telefonumda navigasyonu açtığım zaman uydu görünümünü seçiyorum daha önceden binaları gösterirken şimdi harita gibi göstermekte bu soruna çözüm bulan arkadaş varmı teşekkürler.
manyax2007
Üye
symbian anna işletim sisteminden dolayı kaynaklanıyor olsa gerek bu sürümle gelen maps uygulamasında bu sorunu bende yaşadım maps uygulamasının eski versiyonunu yüklersen sorun ortadan kalkacaktır arkadaşım bende o şekilde halledebildim
safisa
Üye
Konu Sahibi
sağol kardeş,bende annadan öncede aynı sıkıntıyı yapıyordu.belki anna ile düzelir dedim değişen bir şey olmadı
die4you.
Üye
Çok fazla yakınlaştırma yaparsanız uydu görünümü bile kaybolup,harita şekline geliyor.
hzl0106
Üye
evet olabilir
by_samci
Üye
benim n8 dede aynı sorun var ama google maps ın sis uzntılı dosyasını paylaşmışlar sitete n8 maps maxi cep yazın google çıkar onu kurun uydu görüntülü bi şekilde hem google maps b arkadaşlarını ekleyerek onların 24 saat nerede olduk larını uydu yardımıyla tam bi şekilde tespit edebilir izleyebilirsiniz