N8 navigasyon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yigita

Üye
    Konu Sahibi
N8 navigasyon
Lütfen benim navigasyon problemimi çözebilirmisiniz.Sorunum cihaz sürekli internete bağlanmak istiyordu çevrimdışı yaptım tümleşik ve yardımlı gps i seçtim ama sonra ovi maps haritayı açtığımda sürekli konum aranıyor yazıyor ama konumu bulamıyor lütfen yardımcı olurmusunuz?

catdog136

catdog136

Üye
ayarlar doğru sadece dışarı çıkıp dene:yuru

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ewde wifi varsa wifi ı da aç ayarlardan:oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yardımlıyı kapat sadece tümleşiik yap ve evde dolan dene pencere kenarlarında balkonda felan wifi yla zaten anında bulur o önemli değil

yigita

Üye
    Konu Sahibi
Her türlü denedim fakat sonuç aynı sürekli konum aranıyor yazıyor acaba başka bir ayar filan olabilir mi yardım bekliyorum.

----------Eklendi @ 15:06:16 ---------- Yazıldı @ 14:56:06 ----------

Her türlü denedim fakat sonuç aynı sürekli konum aranıyor yazıyor acaba başka bir ayar filan olabilir mi yardım bekliyorum.

catdog136

catdog136

Üye
valla tek yapman gereken türkiye haritasını indirip, bağlantıyı tümleşik yapmak. başka ayarlarıyla oynadınız mı acaba?

yigita

Üye
    Konu Sahibi
ovi maps i yeniden yükledim hepsini denedim sonuç aynı konum aranıyor yazıyor arabamda denedim yolda yürürken denedim sonuç aynı yardımcı olabilirmisiniz?

CnFk

CnFk

Üye
dostum bendede sorun 15-20 dakikada bağlanıyordu C6-01 kullanıyorum. yeni çıkan haritayı yükledim yardımlı ve tümleşik seçili bendede sorun düzeldi hava açıksa eger 1-2 dakika içinde bağlanıyor oda içindede 6-7 dakika içinde bağlanıyor. yenilemediysen bide yeniyi kurup dene benim gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt