N8 Navigasyon Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zallas

Üye
    Konu Sahibi
N8 Navigasyon Programı
Symbian ^3 için özel olarak çıkarılmış bir program yok benim bildiğim (Ovi Maps dışında ). Ben de beğenmiyorum bunu hiç detay falan bişey yok . Ayrıca internete bağlanmadan da sadece GPS ile çok zor yer buluyor. Size sorum eskilerden hangi navigasyon programını tavsiye edersiniz ? Garmin kullanıyordum önceden N95 imde , memnundum ama 5800 da falan kasıyor diyorlar forumlarda . Diğer seçeneklerim ise Sygic ve NDrive . Sizce hangisi kullanim ?

Uruloki

Uruloki

Üye
valla ben ovi maps den memnunum he detay yok fazla ama oda çok gelişmemiş yerlerdedir bide netsizde gayet hızlı olarak buluyor benimki örnek olarak ben teli ilk aldığım gün sakaryada arabayla hareket ederken çok hızlı bulmuştu şu an da max 30 sn filan ki bulunduğum yerde telefon tam olarak çekmiyor bide garmin paralıydı ovi storeden ara isterden olmadı yabancı sitelere benim bildiğim garmin var bitek

zallas

Üye
    Konu Sahibi
Hadi yaa. Ben de şehiriçinde internetsiz çok zor buluyor uyduyu. Parazitler ,binalar falan ondandır heralde . Ama Garmin le nerde olursan ol 2 dk da uyduya bağlanabiliyordun :) Dediğim gibi Garmin kullanmaya çekiniyorum. Son sürümlerinde hata var diye yazmışlardı forumlara. O yüzden alternatifler arıyorum yani.

Uruloki

Uruloki

Üye
valla dediğim gibi ilk gün nokia shoptan çıktık açtım arabada sakarya merkezde bina doludur yani araba haraket ederken hiç bekletmeden buldu valla

devrim222

Üye
eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt