N8 Navigasyon Kullanılabilirliği?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sercan262626

Üye
    Konu Sahibi
N8 Navigasyon Kullanılabilirliği?
Arkadaşlar aranızda Nokia N8'imin navigasyonunu çatır çatır sorunsuz kullanıyorum diyebilen var mı? Varsa eğer nasıl. Ben konumum seçeneğine basıyorum konum aranıyor diyor yarım saat sonra baktığımda hala konum arıyor (h) ve sonuç sıfır. Araştırdım internet kullanmadan konum bulmayı, konumlama bölümünü sadece yardımlı GPS yaptım ve yine olmadı.

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

TheORCUN

TheORCUN

Üye
internete bağlanmadan olmuyor.. Rahat duramıyor malesef illa ki internet... güncellemede düzenlenir inşallah :D

uMTOku

Üye
Bak haritalardan internet çevrimdışı seç ve konumlamada yardımlı gps ve tümleşik gps seç betalabsdan en son ovi haritaları indir sonra ovi storedan haritalara tıkla telin bağlı olsun bölge seç yeni harita var avrupa türkiye seç yükle açık bi alanda başla gps i çalıştırmaya ve pusula işaretine tıkla telefonu 180 derece sağa sola döndür canavar gibi olur :D

ozggurr

ozggurr

Üye
Arkadaşlar aranızda Nokia N8'imin navigasyonunu çatır çatır sorunsuz kullanıyorum diyebilen var mı? Varsa eğer nasıl. Ben konumum seçeneğine basıyorum konum aranıyor diyor yarım saat sonra baktığımda hala konum arıyor (h) ve sonuç sıfır. Araştırdım internet kullanmadan konum bulmayı, konumlama bölümünü sadece yardımlı GPS yaptım ve yine olmadı.

Nokia N8'imin navigasyonunu çatır çatır sorunsuz kullanıyorum.

Daha once buna benzer bir soru soran arkadasa da gerekli yardimi alabilecegi linkleri vermistim zaten, forumda ayni konulari tekrar tekrar acacaginiza biraz okuyun, forum ici aramadan faydalanin....

borasezer

borasezer

Üye
bende sorunsuz bi şekilde kullanıyorum ama kapalı ortamlarda uydudan sinyal alamadığı için kullanamazsın dışarıda arabanın içerisinde navigasyonu açıp konumum u tıkla ve bekle internet bağlantısı gerekiyor felan der şimdi bağlasınmı der sen iptali tıkla beklemeye devam et uydu arıyor çünkü bu bazen 5 dk bazen 20 dk bile sürebilir ama sonunda nerde olduğunu kırmızı nokta ile harita üzerinde gösterecek

sercan262626

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8'imin navigasyonunu çatır çatır sorunsuz kullanıyorum.

Daha once buna benzer bir soru soran arkadasa da gerekli yardimi alabilecegi linkleri vermistim zaten, forumda ayni konulari tekrar tekrar acacaginiza biraz okuyun, forum ici aramadan faydalanin....
Söylenenleri yaptım ama hala çatır çatır kullanamıyorum. Benzer soruyu soran arkadaşa gerekli yardimi alabileceği linki verdiğine göre banada verebilirmisin arkadaşım.

suat1111

suat1111

Üye
bende çatır catır kullanıyorum

uMTOku

Üye
benim dediğimi yap olur kesin

throner

throner

Üye
Bak haritalardan internet çevrimdışı seç ve konumlamada yardımlı gps ve tümleşik gps seç betalabsdan en son ovi haritaları indir sonra ovi storedan haritalara tıkla telin bağlı olsun bölge seç yeni harita var avrupa türkiye seç yükle açık bi alanda başla gps i çalıştırmaya ve pusula işaretine tıkla telefonu 180 derece sağa sola döndür canavar gibi olur :D

sonra ovi storedan haritalara tıkla telin bağlı olsun bölge seç yeni harita var avrupa türkiye seç yükle ... ovi storeda harita bölümü mü var ben görmedim demekki. bu cities dosyasını mı indiriyosun??:hmmm

balkonkusu

balkonkusu

Üye
ben bazen belediye otıbüsünde açıyorum aracın hızına felan bakmak için gösteriyo rota ayarladığında dışrıda çok güzel bağlanıyo ama evde sadece gps olarak bağlanamadım :)

intoman

intoman

Üye
biraz kurcalarsan zaten kullanılışını öğrenirsin ayrıca wi-fi kullanarak hızlı internete bağlanırsan ilk girdiğinde internetten yararlanıyor sonraki açılışlarda daha hızlı konum buluyor ..

uMTOku

Üye
Pcdeki ovi storedan indir yada betalabsdaki ovi haritaların betasını yüklersen programda orda haritaya tıkladığında sorar harita indirilsin mi diye wıreless varsa indirirsin bu kadar işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt