N8 Müzik çalar Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çark

Üye
    Konu Sahibi
N8 Müzik çalar Problemi
Arkadaşlar hafıza kartına bir çok defa atmış olduğum albüm içerisinde şarkıları bulamıyorum. jukebox yüklü onda açıyorum albümün olduğu klasörün içi boş.kendi müzik çalarını açtığımda medya aktarımı devam ediyor diyor başka bir numara yok.telefonu bilgisayara atıyorum orada da klasörün içi boş. defalarca atıyorum ama klasör boş.çözümü varmı acaba ?

emsalsiz877

Üye
Arkadaşlar hafıza kartına bir çok defa atmış olduğum albüm içerisinde şarkıları bulamıyorum. jukebox yüklü onda açıyorum albümün olduğu klasörün içi boş.kendi müzik çalarını açtığımda medya aktarımı devam ediyor diyor başka bir numara yok.telefonu bilgisayara atıyorum orada da klasörün içi boş. defalarca atıyorum ama klasör boş.çözümü varmı acaba ?
müzik attıktan sonra müzikçalar'a gelerek seçenekler diyip ardından kütüphaneyi yenile yi tıklatman yeterli geç oldu ama benzer problm yaşayanlar olabilir..

maximumm17

Üye
öncelikle e71 kullandım onun müzikçalarında arama butonu vardı n8 de neden düşünülmemiş şarkı aramaktan gına geldi buna bi çözüm yokmu :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
oda birşey mi bendede durup dururken sorun oluştu sorun aynen komedi yeni şarkıları hafıza kartına attım şimdi yeni şarkılar çalıyor eski şarkıların üstüne tıklayınca genel hata diyor çalmıyor geçen yedek aldım hafıza kartını formatladım gene aynı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...