srdrrr
Üye
-
Konu Sahibi
-
karar vermek zor çünkü nokia bi özellik koydumu diğerinden kısıyor :/ kamera çok önemli değil aslında 8 mp yeter sana ama sorun bitek kamera değil işte. n9 da microSD kart takma yok. 16 GB'la sınırlı kalacaksın. HDMI yok. bu arada n9'un flashı var. n9 n8'den çok çok hızlı bi telefon. ramide çok iyi. bence 2'sinide almalumia 800 çıktığında onu alırsın ya da biraz daha bekle lumia 900 al.
16 gb bence yeterli ve n9 un 64 gb versiyonu da geliyor ama lumia konusunda kesinlikle katılıyorum.
katılıyorum üstadım ama ben wp konusunda az daha bekleme taraftarıyım direk wp8 le çıkan bir cihaz almak istiyorum şöyle çift çekirdek işlemcili nokia symbiandan vazgeçsede ben nokia dan vazgeçmeyi düşünmüyorum
wp 7.5tango ve sonrasında wp8 apollo güncellemesini alıcak lumia900 vazgeçilmez olur bence
katılıyorum üstadım ama ben wp konusunda az daha bekleme taraftarıyım direk wp8 le çıkan bir cihaz almak istiyorum şöyle çift çekirdek işlemcili nokia symbiandan vazgeçsede ben nokia dan vazgeçmeyi düşünmüyorum
16 gb ile sınırlı kalmak bıraz abartı değil mi n8 alıp 32 gb hafıza kartı mı takmayı düşünyorsun üstadkarar vermek zor çünkü nokia bi özellik koydumu diğerinden kısıyor :/ kamera çok önemli değil aslında 8 mp yeter sana ama sorun bitek kamera değil işte. n9 da microSD kart takma yok. 16 GB'la sınırlı kalacaksın. HDMI yok. bu arada n9'un flashı var. n9 n8'den çok çok hızlı bi telefon. ramide çok iyi. bence 2'sinide almalumia 800 çıktığında onu alırsın ya da biraz daha bekle lumia 900 al.
evet arkadasım lumia900 çift çekirdek işlemci kullanılmamsının sebebi wp7nin desteklememesi fakat wp8 destekliyecek fakat çıkması yıl sonunu bulur
flas player desteği geçenlerde nokia'dan geldi.n9,a radyo bile koymamışlar flaş desteği yok artırılabilir hafızası yok bluetooth daha yavaş
n9 artılarıda yok değil işlemcisi ram kat kat üstün ekran çözünürlüğü daha yüksek
flas player desteği geçenlerde nokia'dan geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?